Dragita píše:srdíčko je pěknémě samotné takové věci nikdy moc nešly, jakmile byl na to graf, šla jsem od toho.
co se týká kůže, to záleží na zvyku. Mě se závěs z kůže nelíbí, ale zase druhému ano![]()
Co se týká té prostřední korálky -ta hnědá tam nesedí, nějaká modrá broušená kapka, brambora(nebo jak tomu říkají v eshopech) by vypadala líp.
A musím pochválit barvu, cokoliv do modra u mě vede![]()
Kriss píše:Na první pokus je fantastické, já šiju už i složitější věci, ale také jsem se všechno učila doma sama, bez žádných kurzů jen s internetem, knížkama a časopisama. Ale když jsem zkusila toto srdce, tak ve zkoušce mých nervů neobstálo. Praštila jsem s tím do kouta, takže gratuluju, nevzdávej se. Nikdo neměl první kousky 100% bezchybné, dokonale sladěné, originální a kdoví co ještě.
Pro mě výborné.
renda píše:Já začínala podobně, s pytlíkm směsi z galanterky, pár kroužky z trhu a s tlustým vlascem z rybařiny po tátovi....
Pak jsem našla Rooyu a šla na základní ketlovací kurz a pak objevila tohle fórum a začla šít ....
A srdce neumim a čtyřkorálek nesnášim a ty už ho umíš a třeba tě bude bavit, tak to nevzdej, jóóóó...
Courtney Flint píše:Kriss píše:Na první pokus je fantastické, já šiju už i složitější věci, ale také jsem se všechno učila doma sama, bez žádných kurzů jen s internetem, knížkama a časopisama. Ale když jsem zkusila toto srdce, tak ve zkoušce mých nervů neobstálo. Praštila jsem s tím do kouta, takže gratuluju, nevzdávej se. Nikdo neměl první kousky 100% bezchybné, dokonale sladěné, originální a kdoví co ještě.
Pro mě výborné.
Nemel. Ale pokud se nekdo pta, proc mu bezhlave sypat kyticky a tleskat? Ne ze to nepotesi... Ale asi to neni to, o co dotycny prosil...
Nejsem troll egoista a na praci mam i co jinyho, proc to pisu je duvod, ze se s "diskuzniho fora" vytraci ta diskuzni cast, coz je imho skoda.
Courtney Flint píše:@ Bedromilka:
Urcite posli i zelenou variantu![]()
@ Kriss, Tupka:
Neměl.
Ja ale negativista nejsem. K celkovemu tvaru jsem nerekla ani Fn. Mne pouze zarazi fakt, ze si je spousta "tvorilek" a ruzne kreativnich bytosti ochotna dat spoustu manualni prace, aniz by k sobe jednotlive komponenty ze kterych je celek sestavovan stylove nebo barevne sedely. A to rozhodne neni problem jenom Bedromilky, nebo BF, jenom co ta otazka padla v tomhle topicu.
Zaveseny koralek a kuzicka jsou otazkou vkusu, jejich realizace otazkou citu.
Svuj nazor jsem nikomu nenutila a stejne se to koukam vyrovnalo hozeni hovna do vetraku, achjo
Margot píše:na začátečníka dobrá prácekaždá jsme asi začínala tak, že jsme si nakoupily nepoužitelnej šišatej rokajl a tlustej vlasec
jinak něco takhle složitýho bych si na začátek určitě nevybrala, musíš mít ukrutnou trpělivost, já bych to v začátcích vyhodila určitě z okna)
CF: souhlasím s holkama....minimálně snahu začátečníka by bylo fajn ocenit, nebo minimálně tak tvrdě nesepsout, protože člověk má radost ze svých soukromých malých úspěchů a takovýto tvrdý koment, který vyzněl fakt drsně, zkrátka zamrzí... já jsem za to kritizovat, ale jak napsaly holky, tak konstruktivně a rozhodně ne ve stylu: wtf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků