Nevyvážené srdce

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Nevyvážené srdce

Příspěvekod Bedromilka » pát 29. čer 2012 19:27:24

Tak jsem se podle stránky artbeads.co.kr dala do nevyváženého srdce... než jsem návod pochopila musela jsem asi 4x přešívat nakonec se ale povedlo a tady je výsledek: .... Co na to říkáte ? :?:
P1100103.JPG

P1100098.JPG
Bedromilka

Úroveň: Začátečník - samouk

Re: Nevyvážené srdce

Příspěvekod Courtney Flint » pát 29. čer 2012 23:31:37

Nechapu jednu vec.
Ty jednotlive komponenty k sobe nesedi, tlucou se. Zaveseni na kuzi je humpolacke, ten modry rokajl v tomhle pripade nesedi k brousenym perlickam a stribrnemu rokajlu - V tom trpytu vypada jako chudy pribuzny. Kapka tam zmatene zabloudila z privesku z poute.
Sama pises, ze stal dost prace. Tak proc je stylove a barevne jako kdyz pejsek s kocickou varili dort?
Courtney Flint

Příspěvekod Dragita » sob 30. čer 2012 8:12:09

srdíčko je pěkné *applause* mě samotné takové věci nikdy moc nešly, jakmile byl na to graf, šla jsem od toho.
co se týká kůže, to záleží na zvyku. Mě se závěs z kůže nelíbí, ale zase druhému ano ;)
Co se týká té prostřední korálky -ta hnědá tam nesedí, nějaká modrá broušená kapka, brambora(nebo jak tomu říkají v eshopech) by vypadala líp.
A musím pochválit barvu, cokoliv do modra u mě vede *applause* *applause*
Dragita
Stálý člen fóra

Úroveň: v některých věcech bych řekkla pokročilá a určitých technikách ještě začátečník:)

Příspěvekod Courtney Flint » sob 30. čer 2012 11:21:44

Dragita píše:srdíčko je pěkné *applause* mě samotné takové věci nikdy moc nešly, jakmile byl na to graf, šla jsem od toho.
co se týká kůže, to záleží na zvyku. Mě se závěs z kůže nelíbí, ale zase druhému ano ;)
Co se týká té prostřední korálky -ta hnědá tam nesedí, nějaká modrá broušená kapka, brambora(nebo jak tomu říkají v eshopech) by vypadala líp.
A musím pochválit barvu, cokoliv do modra u mě vede *applause* *applause*

Libi, nelibi, ta syte modra tlusta kuze je tam jako pest na oko - To jsem myslela. Tohle srdicko na barevne a stylove sedici kuzicce, proc ne..
Courtney Flint

Příspěvekod Bedromilka » sob 30. čer 2012 11:35:19

Jsem ráda za vaše názory, jinak zkoušela jsem to z toho co jsem měla doma, s jednou slečnou jsem se bavila jestli je provedení toho srdce možné a poprosila mě ať to zkusím, práce mi dalo spíš přijít na ten návod, ted už vím alespon jak na to ... takže příště zvolím třebas lepší barvy a tvar korálků.... jinak co se kůžičky týče, ta se dá vyvléct vždy a pověsit místo toho na řetízek že, popř. na něco jemnějšího :))
No příště se snad polepším ;) Přece jen se vše učím sama, jsem začátečník tak každá rada dobrá *thup*
Bedromilka

Příspěvekod renda » sob 30. čer 2012 18:36:11

Já začínala podobně, s pytlíkm směsi z galanterky, pár kroužky z trhu a s tlustým vlascem z rybařiny po tátovi....
Pak jsem našla Rooyu a šla na základní ketlovací kurz a pak objevila tohle fórum a začla šít ....
A srdce neumim a čtyřkorálek nesnášim a ty už ho umíš a třeba tě bude bavit, tak to nevzdej, jóóóó...
renda
Stálý člen fóra

Úroveň: pomalu se učím a vítám rady i kritiky

Příspěvekod Kriss » sob 30. čer 2012 18:53:51

Na první pokus je fantastické, já šiju už i složitější věci, ale také jsem se všechno učila doma sama, bez žádných kurzů jen s internetem, knížkama a časopisama. Ale když jsem zkusila toto srdce, tak ve zkoušce mých nervů neobstálo. Praštila jsem s tím do kouta, takže gratuluju, nevzdávej se. Nikdo neměl první kousky 100% bezchybné, dokonale sladěné, originální a kdoví co ještě.
Pro mě výborné.
Kriss

Úroveň: začátečník - internetový samouk

Příspěvekod Miss Tattooo » sob 30. čer 2012 19:39:23

Jojo, pamatuju, jak úžasný pro mně byly "kuličky" z 12 korálků (no name rokajl) a kolik jsem jich vyprodukovala, začátky jsou všude stejné *thup*
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Příspěvekod Courtney Flint » sob 30. čer 2012 22:08:18

Kriss píše:Na první pokus je fantastické, já šiju už i složitější věci, ale také jsem se všechno učila doma sama, bez žádných kurzů jen s internetem, knížkama a časopisama. Ale když jsem zkusila toto srdce, tak ve zkoušce mých nervů neobstálo. Praštila jsem s tím do kouta, takže gratuluju, nevzdávej se. Nikdo neměl první kousky 100% bezchybné, dokonale sladěné, originální a kdoví co ještě.
Pro mě výborné.

Nemel. Ale pokud se nekdo pta, proc mu bezhlave sypat kyticky a tleskat? Ne ze to nepotesi... Ale asi to neni to, o co dotycny prosil...
Nejsem troll egoista a na praci mam i co jinyho, proc to pisu je duvod, ze se s "diskuzniho fora" vytraci ta diskuzni cast, coz je imho skoda.
Courtney Flint

Příspěvekod Bedromilka » ned 01. črc 2012 17:54:56

Jojo holky... já mám za barákem obchudek tak jsem si jednou řekla že tam nakouknu no a paní tam měla krásné naušnice vyrobené, tak jsem se do toho dala taky. Řeknu vám pochopit ten návod z ty stranky byl docela mazec, protože ja takhle nikdy nic nešila :) Teďkom budu zkoušet zelené, tak třeba se povede víc... nakoupila jsem na to echt korálky :mrgreen: , každopadně i když to neni dokonalé mam ze sebe radost, že stále se učím více věcí a neni nad to si udělat vlastní originální šperk :)) No a jsem ráda že když to pak sem dám, tak slyším i ostatní jak by to vylepšili aby to bylo k světu ... takže klidně kritizujte, vím že mám co zlepšovat *thup*
Bedromilka

Příspěvekod Bedromilka » ned 01. črc 2012 17:59:07

renda píše:Já začínala podobně, s pytlíkm směsi z galanterky, pár kroužky z trhu a s tlustým vlascem z rybařiny po tátovi....
Pak jsem našla Rooyu a šla na základní ketlovací kurz a pak objevila tohle fórum a začla šít ....
A srdce neumim a čtyřkorálek nesnášim a ty už ho umíš a třeba tě bude bavit, tak to nevzdej, jóóóó...

Já taky měla rybářskej vlasec, ale teďkom mám po dědovi fakt starej silon a já si nemůžu pomoct ale mě se sním strašně dobře dělá pač je už takovej jakejsi změklej... Možná si někdo řekne že jsem cvok používat x let steřelej silon, ale drží pěkně ;)
Bedromilka

Příspěvekod Kriss » ned 01. črc 2012 18:26:33

Courtney Flint píše:
Kriss píše:Na první pokus je fantastické, já šiju už i složitější věci, ale také jsem se všechno učila doma sama, bez žádných kurzů jen s internetem, knížkama a časopisama. Ale když jsem zkusila toto srdce, tak ve zkoušce mých nervů neobstálo. Praštila jsem s tím do kouta, takže gratuluju, nevzdávej se. Nikdo neměl první kousky 100% bezchybné, dokonale sladěné, originální a kdoví co ještě.
Pro mě výborné.

Nemel. Ale pokud se nekdo pta, proc mu bezhlave sypat kyticky a tleskat? Ne ze to nepotesi... Ale asi to neni to, o co dotycny prosil...
Nejsem troll egoista a na praci mam i co jinyho, proc to pisu je duvod, ze se s "diskuzniho fora" vytraci ta diskuzni cast, coz je imho skoda.

Nemel nebo Neměl ? !!!
Samozřejmě nejsem jen pro vychvalování a plácání se po rameni, jak jsme všechny úžasné. Ale pokud je zřejmé, že je někdo začátečník a něco dělá poprvé, proč ho rozcupovat komentářem, ve kterém není nic pozitivního. Napsat k tomu i něco pěkného nebo povzbudivého k další práci přece není takový problém.
Kriss

Úroveň: začátečník - internetový samouk

Příspěvekod Ťupka » ned 01. črc 2012 20:45:01

Já chválím. Já tohle srdíčko šila, když už jsem měla něco za sebou a docela jsem se zapotila. Jenom to máš volné ve špičce dole, tam to chtělo víc utáhnout. Zavěšený korálek a kůže je otázkou vkusu, každému se líbí něco jiného. Ale na začátečníka je to velmi slušný výkon. Držím palce, jen tak dál!
Ťupka
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod Courtney Flint » ned 01. črc 2012 23:24:41

@ Bedromilka:
Urcite posli i zelenou variantu :)

@ Kriss, Tupka:
Neměl.
Ja ale negativista nejsem. K celkovemu tvaru jsem nerekla ani Fn. Mne pouze zarazi fakt, ze si je spousta "tvorilek" a ruzne kreativnich bytosti ochotna dat spoustu manualni prace, aniz by k sobe jednotlive komponenty ze kterych je celek sestavovan stylove nebo barevne sedely. A to rozhodne neni problem jenom Bedromilky, nebo BF, jenom co ta otazka padla v tomhle topicu.
Zaveseny koralek a kuzicka jsou otazkou vkusu, jejich realizace otazkou citu.

Svuj nazor jsem nikomu nenutila a stejne se to koukam vyrovnalo hozeni hovna do vetraku, achjo :)
Courtney Flint

Příspěvekod Bedromilka » pon 02. črc 2012 5:47:57

Courtney Flint: Já jsem ráda, že jsi se vyjádřila aspoň vím co zlepšit... no když dopadne dobře tak ho sem dám :ugeek:
Bedromilka

Příspěvekod gianelle » pon 02. črc 2012 6:34:31

Courtney Flint má v podstatě pravdu ( i kritika zde má své místo - ovšem i kritiku jde vyslovovat bez shazování a diplomaticky ;) )

a pro všechny - klidně pokračujte v diskuzi, ale jen s maximální slušností a vzájemným respektem. Děkuji.
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod Miss Tattooo » pon 02. črc 2012 10:24:17

Courtney Flint píše:@ Bedromilka:
Urcite posli i zelenou variantu :)

@ Kriss, Tupka:
Neměl.
Ja ale negativista nejsem. K celkovemu tvaru jsem nerekla ani Fn. Mne pouze zarazi fakt, ze si je spousta "tvorilek" a ruzne kreativnich bytosti ochotna dat spoustu manualni prace, aniz by k sobe jednotlive komponenty ze kterych je celek sestavovan stylove nebo barevne sedely. A to rozhodne neni problem jenom Bedromilky, nebo BF, jenom co ta otazka padla v tomhle topicu.
Zaveseny koralek a kuzicka jsou otazkou vkusu, jejich realizace otazkou citu.

Svuj nazor jsem nikomu nenutila a stejne se to koukam vyrovnalo hozeni hovna do vetraku, achjo :)

Nojo, ale to už s tím právě nesouvisí - je třeba rozlišit nápad a kvalitu od osobního vkusu a citu. Zatímco to první je ohodnotitelné víc, to druhé už se nás tolik netýká. Chápu, že s Tvým studiem se to rozlišuje hůř a je to nepochopitelné. Problém hovna ve větráku bych viděla v tom, žes napsala poměrně tvrdou kritiku tam, kde ji nikdo moc nepochopil a napřed ani já ne. Navíc tohle se netýká jen tvořilek (ježiš to je výraz), týká se to všeho. ;)
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Příspěvekod Margot » pon 02. črc 2012 18:56:56

na začátečníka dobrá práce :-) každá jsme asi začínala tak, že jsme si nakoupily nepoužitelnej šišatej rokajl a tlustej vlasec :-D
jinak něco takhle složitýho bych si na začátek určitě nevybrala, musíš mít ukrutnou trpělivost, já bych to v začátcích vyhodila určitě z okna :-D)

CF: souhlasím s holkama....minimálně snahu začátečníka by bylo fajn ocenit, nebo minimálně tak tvrdě nesepsout, protože člověk má radost ze svých soukromých malých úspěchů a takovýto tvrdý koment, který vyzněl fakt drsně, zkrátka zamrzí... já jsem za to kritizovat, ale jak napsaly holky, tak konstruktivně a rozhodně ne ve stylu: wtf
Margot
Borkyně měsíce |

Úroveň: skoropokročilá korálkářka :-)

Příspěvekod Bedromilka » pon 02. črc 2012 20:22:09

Margot píše:na začátečníka dobrá práce :-) každá jsme asi začínala tak, že jsme si nakoupily nepoužitelnej šišatej rokajl a tlustej vlasec :-D
jinak něco takhle složitýho bych si na začátek určitě nevybrala, musíš mít ukrutnou trpělivost, já bych to v začátcích vyhodila určitě z okna :-D)

CF: souhlasím s holkama....minimálně snahu začátečníka by bylo fajn ocenit, nebo minimálně tak tvrdě nesepsout, protože člověk má radost ze svých soukromých malých úspěchů a takovýto tvrdý koment, který vyzněl fakt drsně, zkrátka zamrzí... já jsem za to kritizovat, ale jak napsaly holky, tak konstruktivně a rozhodně ne ve stylu: wtf

Jo tak trpělivost moc nemám, ale u tohohle jsem jí asi hodně získala, to je plus tohohle srdíčka :mrgreen:
Bedromilka

Příspěvekod Vladstraschna » pát 06. črc 2012 20:02:03

Proč mám takový divný pocit, že se na některých speciálních školách nevyučuje český jazyk?
Moudrý slon nezkouší napodobovat motýla (Čínské přísloví)
http://www.vladstraschna.webgarden.cz/
Vladstraschna
Borkyně měsíce |

Úroveň: Šití - pokročilá s rezervou, drátování - totéž,cín - začátečník. Kritice a poučení se meze nekladou.

Zpět na Náhrdelníky