A toto je výsledek, je znát, že jsem jehlu nedržela v ruce dlouho.....grrr....
A děkuji Gianelle za pomoc a konzultaci!!

kajmii píše:Mě se to moc líbí. Zdá se mi to jako dobrej nápad a hezký zpracování. Zároveň si myslim, že to určitě zaujme i lidi, kteří netvoří a šperky nemilují.
Abych řekla pravdu, většina příspěvků Courtney jde úplně mimo mě. Přijdou mi zbytečně "vědecký". Rovnou přiznám, že moje estetické cítění je téměř rovno nule, nemám cit pro kombinaci barev, tvarů ani materiálů. Přesto svoje šperky nosím, i když to nejsou žádná veledíla a za ta léta co korálkuju, jsem se nikam neposunula (krom technik). Umění vůbec nerozumím. Možná proto takové komentáře nechápu. Trsátko je připomínka někoho blízkého, kterou autorka chce mít u sebe. Co víc v tom hledat? A hlavně...proč? Tohle není exponát v ateliéru, ale osobní šperk. Podle mě opravdu povedený a nápaditý.
Miss Tattooo píše:Heleď Courtney, nejsi na fóru Tvojí školy, my se tady pokoušíme vymyslet, co ještě z korálků jde a jak to dobře udělat. Pleteš si osobní vkus s celkovým dojmem - já si třeba dokážu představit glamour rockerku, jak tohle nosí - úplně vidím zpěvačku symphonic metalu v róbě, jak má na krku trsátko na kůžiNěco ušij a taky nám to ukaž ju?
Courtney Flint píše:Miss Tattooo píše:Heleď Courtney, nejsi na fóru Tvojí školy, my se tady pokoušíme vymyslet, co ještě z korálků jde a jak to dobře udělat. Pleteš si osobní vkus s celkovým dojmem - já si třeba dokážu představit glamour rockerku, jak tohle nosí - úplně vidím zpěvačku symphonic metalu v róbě, jak má na krku trsátko na kůžiNěco ušij a taky nám to ukaž ju?
Tak tohle asi taky neni doplnek k robe
Proc je skola problem? Dala mi jenom relativni prehled o zakladnich proudech umeni.
Ja se taky snazim vymyslet co jde a jak to udelat dobre. Proto nevidim duvod proc pred jakoukoli diskuzi couvat s tim ze jsem z jine planety, ze jsem "nic neusila", proc? Proc si jenom bezduse tleskat a palcovat se, kdyz se chceme posunout?
Osobni vkus na celkovy dojem navazuje, nejsou to dve odlisne veci, pokud me vec zaujme dojmem ktery dela - Dava logiku jak tvarove, tak barevne, tak materialove, pak postupuju k vkusu - Pokud mam rada nenapadnou klasiku, nekoupim si ohromnou cervenou masli. A pokud logiku nedava... Neni to skoda prace?
Na pobidku k siti jsem presne cekala![]()
Predstav si, ze nejsi kuchar. V restauraci dostanes nedodelane u kosti syrove maso. Ozves se, nebo ho potichu snis, protoze preci nejsi kuchar?
kajmii píše:Z druhýho příspěvku Courtney sice chápu, co tím chtěl básník říci, nicméně pořád nechápu, proč to zkoumat. Kdo to určil, že buď forma nebo obsah a ne obojí v jednom šperku? Já mám ráda kombinaci a nemyslim, že bych byla nějaká vyjímka. Nevidím důvod, proč by nemohl ve středu honosnýho šperku být třeba obyčejnej nehezkej šutrák z dovolený. Proč by ne? Kdo to řekl, ež to musí být každý zvlášť? A proč bych se tím měla řídit?
Courtney Flint píše:kajmii píše:Z druhýho příspěvku Courtney sice chápu, co tím chtěl básník říci, nicméně pořád nechápu, proč to zkoumat. Kdo to určil, že buď forma nebo obsah a ne obojí v jednom šperku? Já mám ráda kombinaci a nemyslim, že bych byla nějaká vyjímka. Nevidím důvod, proč by nemohl ve středu honosnýho šperku být třeba obyčejnej nehezkej šutrák z dovolený. Proč by ne? Kdo to řekl, ež to musí být každý zvlášť? A proč bych se tím měla řídit?
Jasne ze klidne i oboji, pokud si dovezu treba krasnej kamen z Murana.
A proc ne tady? Protoze to vypada blbe.
@Tattoo:
No fajn. Pokud takove maso bude na foru o vareni, tak nastane co? Vsichni budeme chvalit osobitou a originalni upravu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků