Růžový dalmatin - keramický kabošon od Tatu z Fleru

Fialový variscit

Má je noc... vinutka od Sanstyle (Fler)

ivusa píše:první a poslední...suprové kousky...myslím, že se zbytečně podceňuješ...když jsem začínala s korálkováním uložila jsem si všechny tvoje práce a hrozně jsem chtěla jednou vyrábět podobně úžasný věci jako ty... a situace se bohužel nezměnila![]()
![]()
Tak teď jsi mě úplně dostala...ale situace se hodně změnila, já si zase říkám, že bych chtěla šít a hlavně dokázat VYMYSLET takové věci, jaké tu dělá spousta mladých šikovných kuřátek včetně tebe
...
ivusa píše:Tak teď jsi mě úplně dostala...ale situace se hodně změnila, já si zase říkám, že bych chtěla šít a hlavně dokázat VYMYSLET takové věci, jaké tu dělá spousta mladých šikovných kuřátek včetně tebe
...
tak teď zas máš dvacku u mě Ty, už tedy rozhodně nejsem mladé kuřátko(spíš už taková mírně životem spláchlá slepice) ...tedy mládí v prdeli a do důchodu daleko...![]()
![]()
TRZ04 píše:Všechny jsou krásný, každý má nějaký zajímavý detail, vychytávku...Hrozně moc se mi líbí ten pohankový šlauch - jak už tu někdo psal. Kdepak se ty pohanky seženou?
setapouch píše:TRZ04 píše:Všechny jsou krásný, každý má nějaký zajímavý detail, vychytávku...Hrozně moc se mi líbí ten pohankový šlauch - jak už tu někdo psal. Kdepak se ty pohanky seženou?
Joj, děvče, jsem starý sklerotik, někde na netu... prodávají se v návlecích a mají jich tam velký výběr...ale kdybys mě zabila, nevím kde to bylo...třeba to někomu něco připomene...
martinadk píše:setapouch píše:TRZ04 píše:Všechny jsou krásný, každý má nějaký zajímavý detail, vychytávku...Hrozně moc se mi líbí ten pohankový šlauch - jak už tu někdo psal. Kdepak se ty pohanky seženou?
Joj, děvče, jsem starý sklerotik, někde na netu... prodávají se v návlecích a mají jich tam velký výběr...ale kdybys mě zabila, nevím kde to bylo...třeba to někomu něco připomene...
tak mají je třeba tady http://www.beadsperlen.com/index.php?route=product/category&path=47_75_112&page=2
páni, zase super nadílka
setapouch píše:martinadk píše:setapouch píše:Joj, děvče, jsem starý sklerotik, někde na netu... prodávají se v návlecích a mají jich tam velký výběr...ale kdybys mě zabila, nevím kde to bylo...třeba to někomu něco připomene...
tak mají je třeba tady http://www.beadsperlen.com/index.php?route=product/category&path=47_75_112&page=2
páni, zase super nadílka
Jo! to bude ono! Díky, žes pomohla staré vetché stařence
Skippka píše:Ty jo, to je paráda!!!Všechny tři. Akorát mi nějak nejde do makovice u hvězdy je ta vinutka jakoby uprostřed tý hvězdy nebo na ní?
Nějak mi neslouží prostorová představivost
setapouch píše:Na ní, ještě zapasovaná do obřího kaplíku a z rubové strany květu posichrovaná normálním knoflíčkem. Ale do prostoru to moc nevyčuhuje, po samou špičičku jenom 2,5 cm, z toho jenom vinutka má 2 cm...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků