lucka.H píše:Fakt borka za 12 dní, tolik věcí, mimochodem krásných. To neděláš nic jinýho? Jak se dělají tyto šlauchy? Díky
setapouch píše:Je šílená, pořád to říkám...ale prdlačky, má doma malé číňánky, vaří jim rejži a oni šili, šili...a šili, dokud živi byli
![]()
A nejvíc mě štve, že ty obšívánkové přívěšky má raz dva tři hotovéa každý jiný, aby si zájemkyně mohly i vybrat
TRZ04 píše:Téééda...když mě chytlo háčkování, tak jsem dělala jednu až dvě dutinky denně po dobu 14 dnů. A myslela jsem, jakej jsem borec. Ale ty jsi teda obr-borec! A tvoje zákaznice tě musí nenávidět...z takové nabídky není možné vybrat...tu nejhezčí
Vladstraschna píše:Jednu až dvě háčkované denně?! To by se mnou švihlo, to bych šudlila týden. Mi to háčkování teda k srdci nepřirostlo. Trvá mi to rozhodně déle než šití a jak to pro zákazníky neznalé techniky vypadá obyčejně, bylo by to na tu odpracovanou dobu neprodejné. Klobouk dolů.
Davianna píše:Já jsem byla jednou jedinkrát taky na prodejní akci a přišla jsem domů celá smutná, protože za 2 dny jsem prodala asi jen 3 kousky. Všichni u mého stolu vzdychali nadšením, ale nic si nekoupili, přestože ceny jsem měla, řekla bych, dost nízké. Vyšlo mi z toho, že běžné ženy se bojí barev a nápadných šperků. Všimla jsem si, že u konkurence, která prodávala úplně jednoduché věcičky v neutrálních nevýrazných barvách, se to dost točilo, ale mé modré, červené, fialové, žluté, oranžové atd. zůstaly jen na pokoukání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků