Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
tak jsem se pustila do šití. před rokem jsem objevila korálky a teď se přidávám k vám - úžasným šílencům nemám se čím chlubit, ale zkousla jsem photoshop ( díky Gi za photonávod ) a tak sem hodím něco z minula nejsou to jen naušnice, ale nechci zakládat nové téma - a tohle by stejně nikoho nezajímalo
Věcičky máš překrásné , ale na blbnutí ve photoshopu trochu pozor, máš to přepálený (tzn. moc světla), což komplikuje kochání, do toho taky může kecat nastavení monitoru, ale to časem určitě vychytáš
máš to moc pěkné! jen asi co se týče těch fotek, musím souhlasit se sigel.. já osobně mám radši jen minimálně upravenou fotku.. to pozadí dělané jen zprůhledněním toho výrobku mi osobně tam příjde dost rušivé, kdyžtak bych se snažila to dát tak, ať to do samotného výrobku nezasahuje, ale je to jen např. na okrajích a čistých místech, abys poukázala na detail.. ale to je jen čistě můj názor