Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Shodou okolností jsem taky zkoušela ty obšité rivolky jako Vekimo, jsou podle návodu z Top Korálku. Obšila jsem kuličku a ještě jsem zkusila nějaké ploché tvary.
Ty kuličky mě naprosto uchvátily Máš to tedy všechno moc pěkné, obšívání rivolek i ty hvězdičky, ale ty kuličky jsou parádní, tak krásně pravidelné. Já je obšívala twiny a šlo to, ale tak pěkně nevypadaly .
Vekimo kouká otevře a vidí, že někdo zkouší to samé ale jde ti to dobře hlavně na ty spodní dvoje máš někde návod? Ty upa spodní jsou naprosto luxusní!
Ahojky, ty rivolky jsou kozelne:-) Muzu se zeptat kolikatku - rozmer- mas uvnitr te obsivane kulicky? Ja to zkousela a mela jsem kouli velkou a tezkou:-/
hribejana píše:Ahojky, ty rivolky jsou kozelne:-) Muzu se zeptat kolikatku - rozmer- mas uvnitr te obsivane kulicky? Ja to zkousela a mela jsem kouli velkou a tezkou:-/