Inšpirácia

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Inšpirácia

Příspěvekod kika » sob 01. lis 2014 12:20:15

Ahojte, posielam fotku jednej náušnice :oops: (mám urobené dve), prepáčte kvalitu fotografie. :( Môj výtvor je trošku odlišný od obrázka náušníc,ktorými som sa inšpirovala, ale systém je podobný. Materiál: Náušnica, obyčajný rokajl (píšem obyčajný preto,lebo sama vidím, že sú v korálkach nepresnosti vo veľkosti. Nabudúce investujem do lepšieho sáčka rokajlu.), a pár biconov.
Teším sa na Vaše komentáre. :)

http://websta.me/p/844059722605918503_1432672301
kika

Úroveň: stredná

Re: Inšpirácia

Příspěvekod jill » ned 02. lis 2014 12:07:35

nevím, jestli to byl záměr, ale rozklikávání nadvakrát mě otravuje, proto přidávám fotku rovnou viditelnou:
Obrázek
až na kvalitu fotky se mi výtvor i líbí, pokud je možno posoudit :) a věřím, že na uchu budou náušnice velmi slušivé
v tomhle případě, podle mě není až tak fatální, že jsou korálky různých velikostí, i když je to v podrobnějším pohledu vidět.
Čínský rokajl se fakt víc hodí na návleky nebo nějaké sypané věci...
Nejde někdy ani tak o to, že to třeba dělá křivé a nepravidelné tvary (to může být kolikrát i záměr), ale hlavně se s ním prostě hůř pracuje, to si raději připlatit alespoň za jablonecký a strávit méně času nad samotným šitím
Obrázek
jill

Úroveň: pokročilá

Příspěvekod Shareena » pon 03. lis 2014 21:16:57

Já jsem zrovna nedávno zkoušela stejnou techniku- obšít kruh vně i uvnitř. Na odkazu můj výtvor http://www.fler.cz/zbozi/fialove-obsivane-kruhy-5601360.

Máš to pěkný. Složitější než já. Dobrá inspirace. :)
Shareena

Úroveň: mírně pokročilá

Příspěvekod kika » úte 04. lis 2014 9:28:07

Ďakujem Vám za pochvalu :-),( a Jill za pridanie obräzka)je fakt,že to bolo trocha zložité- šitie korálkov bolo v pohode, len som musele presne vypočítať počet korálkov tak, aby vychàdzali na začiatku a na konci v rovnakom počte, (t.z. dva koralky od začiatku a dva od konca),ak si to niekto nevšimol. :lol: To som natrápila-kreslila som na papier, pàrala,keďže k týmto náušniciam nebol návod. :-\
Ale výsledok ma teší. :-)

Mimochodom tie fialovè nàušnice z Fleru majú peknú farbu. A náušnice mojej inšpirácie sú ešte zložitejšie. :lol: :lol:
kika

Úroveň: stredná

Zpět na Náušnice