Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
kamarádka je náušnicová, což se o mě v rámci tvoření říct nedá, takže sem měla co dělat něco vymyslet, ... nadiktovala mě 5 barev, v kterých by chtěla náušky a takhle to dopadlo ... některé jsou bez háčků - čekám až dorazí zásilka komponentů ze Smržovky tak ještě včera sme se s kamarádkou domluvili na těhle
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich
Ahojky,náhodou jsem se na fb dostala přes spirálu na tvé fotky tvoření.Máš to opravdu moc hezké a i tyto náušnicky mají nápad a šmrnc, proto si myslím,že by sis jich měla více cenit - šité věci dají práci, než jednoduché zavěšení nějakých perliček. Proto mi ty ceny přijdou za tak pěkné věci opravdu nízké.A netýká se to jen náušnic. Třeba ceny upravovat nebudeš,ale měla jsem pocit,že Ti to musím říci.