a jedny už prodané

setapouch píše:Tohle jsem ještě nepochopila, je to nádherné...ale já bych u toho "camprlikování" určitě lezla po zdi
AndreaM píše:Děkuji moc, jsem ráda že se líbí, jen teď ježouři jdou na odpočinek k háčku a jako Gianelle díky, nedělám nic jiného než vymýšlím výšivku...už na žádný kurz nejdu
![]()
V podstatě holky na tom nic není, obšijete kuličku a našijete bodlinky, jen je to drbačka
AndreaM píše:Takový dotaz OT: našila jsem na plsť a chci podšít filcem..... mám ty vrstvy přilepit, nebo stačí obšít okraje?
Winterie píše:Ty barevný žeru
Martinak22 píše:Andrejko, chodím na ně čumět tak dvakrát, třikrát za den!!! Můžu se zeptat? To sis namíchala sama ty barvy, nebo to byla už namíchaná směs?(jestli jo, řekneš mi, kdes je koupila na ty první dvoje naušky, prosím, prosím
)
AndreaM píše:Martinak22 píše:Andrejko, chodím na ně čumět tak dvakrát, třikrát za den!!! Můžu se zeptat? To sis namíchala sama ty barvy, nebo to byla už namíchaná směs?(jestli jo, řekneš mi, kdes je koupila na ty první dvoje naušky, prosím, prosím
)
Ahoj, normálně si míchám směsky na ježky sama, ale tady mě honil termín na klubovku tak jsem koupila směs už hotovou - první dvoje náušky jsou tudíž hotové směsky, je to z Vinutky v Brně, pokud by to neměli, klidně Ti odsypu ode mě![]()
A tak jsem dodělala ještě jednyA mezitím si švihla jednu výšivku a 2D trojúhelník
Teri píše:AndreaM píše:Takový dotaz OT: našila jsem na plsť a chci podšít filcem..... mám ty vrstvy přilepit, nebo stačí obšít okraje?
To asi záleží na tobě - já osobně lepím kouskem oboustrané lepenky a pak obšívám - je to pohodlnější, protože se to neposouvá... Ale dá se určitě obšít i jen tak...
Dragita píše:Teri píše:AndreaM píše:Takový dotaz OT: našila jsem na plsť a chci podšít filcem..... mám ty vrstvy přilepit, nebo stačí obšít okraje?
To asi záleží na tobě - já osobně lepím kouskem oboustrané lepenky a pak obšívám - je to pohodlnější, protože se to neposouvá... Ale dá se určitě obšít i jen tak...
já jsem na bodlinkáče taky zatížená a tyhle odstíny se ti fakt povedly![]()
![]()
co se týká výšivky, stačí to sešít k sobě. Plsť s plstí zrovna moc neklouže, tak pokud to není nějaký obr před celý krk, stačí pořádně držet. Také jsem si střihla jednu výšivku a ještě vypiluju fotky
Martinak22 píše:Andrejko, přišla ti ta SZ ? Nějak mi to nešlo odeslat, jsem fajt hrozná
...
AndreaM píše:Martinak22 píše:Andrejko, přišla ti ta SZ ? Nějak mi to nešlo odeslat, jsem fajt hrozná
...
No, nepřišla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků