Příspěvek do soutěže a další

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Příspěvek do soutěže a další

Příspěvekod Bouřka » úte 24. srp 2010 13:07:33

Konečně jsme zakoupili foťák, takže můžu přispět i něčím jiným než jen řečmi ;) . Vzhledem k rekonstrukci baráku jsem dlouho nekorálkovala, ale něco málo by se našlo.

Lilijice a perly - příspěvek do soutěže, ke kterému jsem ještě dodělala náušnice. Zároveň vytvářeno k nové fialové tunice s bílými puntíky.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tohle bylo tvořeno před rokem a pár dny. Rychlovka na poslední chvíli k letním šatům na svatbu poté, co jsem 3 týdny strávila asi se 6-7 pokusy o Power flower. Ta zůstala nepokořena. Už je to poněkud ošoupaný, hlavně ta metalická růžová :( , a v našem skvělém vlhkém bytě začalo plesnivět i nimo, kterým je to šitý.
Obrázek

Když už jsme u těch svateb, tak tohle je moje svatební souprava. Ostatně včera bylo výročí. Na původním foru byla jen v akci, tak tady je tehdy slibovaný a dosud nedodaný detail. Tvořeno přesně před 2 lety a 1 dnem na poslední chvíli (jak jinak, stejně jsem nemohla spát :lol: ) v popůlnočních hodinách. Na krku vypadá podstatně lépe.
Obrázek

No a abych nezakládala nové téma jen kvůli náhrdelníku, tak ještě tohle. Spirála byla mé první šití - vytvářená před lety podle návodu v 1. čísle Korálki. Přívěsek dodělán teď v létě během marodění.
Obrázek

Obrázek
Bouřka

Re: Příspěvek do soutěže a další

Příspěvekod Monna » úte 24. srp 2010 14:05:31

hezoučké, ten poslední trojúhleník je nápaditý *thup*
Monna
Stálý člen fóra

Re: Příspěvek do soutěže a další

Příspěvekod Miss Tattooo » úte 24. srp 2010 18:27:15

Moc pěkný, hlavně první souprava, líbí se mi nápad! *applause*
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Zpět na Soupravy