Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Když jsem přečetla název, tak jsem si říkala, že by divočinka v plakátových barvách? A Likra? Inu jukněmež na tu novotu. A ejhle, ono je to něžné Likří a "duha" v tomto případě znamená citlivé přechody odstínů Krása
kikina píše:*thup* Nádhera (zase ) - mně Tvé šperky hrozně připomínají obrazy Williama Turnera, je to náhoda anebo je opravdu Tvou inspirací?
... tak vidíš, jaké mám mezery ve vzdělání, nic jsem do této chvíle o Williamovi Turnerovi nevěděla. Vygúglila jsem si ho, a ejhle, nepatří k nám do rodiny ? Vizáž by na to měl ... A jeho tvorba se mi dost zamlouvá, soudím podle toho, jaké obrázky jsem tam našla. Dík za info ...
Tak to jste zřejmě astrální blíženci Já jeho obrazy mám hrozně ráda a už mockrát jsem se na to chtěla zeptat. O jeho vizáži jsem ale až doteď nevěděla nic, tak jsi mě taky nakopla, abych se dovzdělala