Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Krásná kombinace spirály, kuliček i náhrdelníku - BEZVA! Jen těch praskaček je tam na mne už trochu moc - ale tak je to vlastně pěkně mladistvé a hravé.
Týýý jo, tohle je bomba! To bych chtěla. Nejdřív mě Eliška ukázala naživo háčkovaný spirály z 11 na který jsem si netroufla a trochu mě tím rozhoupala, abych to taky zkusila. A teď tohle. Na ty kytičky mám zálusk už taky delší dobu, asi půjdu hledat barvičky.
patřím k těm, co nemají rádi hodně fotek jednoho výrobku, ale tohle není jeden výrobek, to je celá sada! a suprová, tady mi ani náhodou nevadí žádná fotka a teprve dnes jsem zjistila, že to není háčkované, ale šité, tak tleskám ještě jednou, i když než takovou piplačku, to bych se raději asi fakt naučila háčkovat
Nádherný. Dost podobnej vzor si pamatuju z knížky s návody na náramky přátelství, asi potřebovali trochu nahnat obsah, tak tam dali i dva tři korálkové návody a jeden z nich byl právě na květinkovanou peyotovou šňůru. V životě by mě nenapadlo, jak luxusně se to dá provést. Achjo. Tady u těch barevných věcí si vždycky musím postesknout, jaká je škoda, že když něco takovýho ušiju, leží mi to pak doma, protože moje zákaznice takový šperky sice nejvíc obdivujou, ale pak řeknou, že na ně se to už přece nehodí a kam by to nosily a vyberou si ten nejmenší a co nejmíň nápadnej nárameček. Sice to pak můžu nosit já, což je taky fajn , ale přece jen je mi to vždycky trochu líto. A závidím vám všem, co takový krásy šijete, že je i máte komu udat.