a zde je nový kvítek....

no a další až mě pustí dáma....
Iacek píše:No ta zelená kytka nemá chybu .) Mám pocit, že tohle z FIMA nikdy neuplácámAle už čekám na první objednávku, tak se pak pochlubím
jestli bude s čím
gianelle píše:Co je to za odstín, ta zelená ... Je to úplně super, tak mě napadlo že by se z toho dal udělat falešný malachit
Jinak u mě vede černo-červená lentilka
Lucie005 píše:gianelle píše:Co je to za odstín, ta zelená ... Je to úplně super, tak mě napadlo že by se z toho dal udělat falešný malachit
odstín je klasická tmavá zelená fimo soft, myslím že č. 56....ke kamenům jsem se ještě nedostala, pořád mě drží různý kytičky...tak hodně zdaru a pak ukázat
gianelle píše:Lucie005 píše:gianelle píše:Co je to za odstín, ta zelená ... Je to úplně super, tak mě napadlo že by se z toho dal udělat falešný malachit
odstín je klasická tmavá zelená fimo soft, myslím že č. 56....ke kamenům jsem se ještě nedostala, pořád mě drží různý kytičky...tak hodně zdaru a pak ukázat
aha ... já mám doma ještě jednu kostku fimo classic modrozelenou (i když je to spíš zelené než modré, je to hodně podobné té tvojí zelené, akorát je světlější), tak uvidím co z toho vyleze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků