Ale to pořád nebylo ono, tak jsem musela ještě dodělat korálky výplně....

Konečný výrobek potom vypadá nějak takhle:

Ono to sice pořád ještě není ono, stále hledám nějaký nový nápad, styl, možnosti. Tak třeba časem to ještě vylepším....
zehaz píše:kovové středyjsou korálky mezerníky, ale musí být opravdu kovové, jinak se to v troubě zkroutí, což už se mi stalo
. Jinak slíčka jsou hod fix, ta nalepovací, v troubě se to zapeče a pěkně přilepí. Vždycky, když objevím nějaký nový korálek, který se hodí jako ozdoba, zkouším, co to udělá, ale nesmí to být plast...
Lucie005 píše:ahojky, moc chválím tvoje fimo a chci se zeptat, na tom druhém obrázku máš použité stříbrné fimo, nebo je to něčím natřeno?
a ještě k tomu vkládání kovových korálků, nevypadne to potom časem z toho fima? já jsem kdysi zkoušela vkládat fimo do lůžek, který se používají třeba na pryskyřici, ale i když jsem to upekla v lůžku, musela jsem to tam ještě i přilepit...díky moc za rady! fakt nádhera
ps: a kdyby byla nějaká detailnější fotečka, taky budu vděčná...díky
zehaz píše:Lucie005 píše:ahojky, moc chválím tvoje fimo a chci se zeptat, na tom druhém obrázku máš použité stříbrné fimo, nebo je to něčím natřeno?
a ještě k tomu vkládání kovových korálků, nevypadne to potom časem z toho fima? já jsem kdysi zkoušela vkládat fimo do lůžek, který se používají třeba na pryskyřici, ale i když jsem to upekla v lůžku, musela jsem to tam ještě i přilepit...díky moc za rady! fakt nádhera
ps: a kdyby byla nějaká detailnější fotečka, taky budu vděčná...díky
Na druhém obrázku je fimo natřené zkrášlující stříbrnou barvou. Aby kovové části nevypadávaly, zamačknu je do fima tak, aby trochu přetékalo. Opravdu jen malinko, jinak to není hezké. Po upečení se na to nesmí sahat, až do vychladnutí. Potom už to drží fest. Zkoušela jsem to odloupnout silou, a dalo mi to dost zabrat. Konečný lak to zpevní ještě víc. Dlouhodobé zkušenosti s tím zatím nemám, začala jsem to vyrábět koncem dubna. Ale od té doby nosím jeden náramek každý den…někdy i noc,a stále to drží. Ale musí to být kov, na plastu to nedrží. A to někdy ty ozdobné lůžka jsou. Ono se to moc nepozná, ale stačí vzít magnet......
Fotky detailu přikládám, ale nejsou moc dobré….
![]()
Když přijdu na něco nového, určitě se podělím……
zehaz píše:barva se jmenuje : EDELMETAL SILBER - tekutý ušlechtilý kov, kupuju na ...decoupageshop.cz
Používá se po upečení, ale až po nalakování - lak srazí lesk.
zehaz píše:Tuhle barvu mám taky, taky není špatná, ale ta co jsem psala je víc lesklá. Asi jí mají momentálně vyprodanou...
zehaz píše:BARVU TAM MAJÍ, ALE POD NÁZVEM TEKUTÝ KOV.....jukni na tenhle odkaz a dostaneš se přesně na tu stránku......http://www.decoupageshop.cz/cz-kategorie17237.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník