penguinpíše:wow!tleskam; krasa - chci se zeptat: tvoříte z fima nebo z cernitu? mohu-li se s dovolením zeptat:-) ja osobně jsem fimo zkoušela jednou a to kombinaci krasne cervene a bile a omg nakonec me vytvory byli ruzovucke
o barve mych ruk ani nemluve
Lucie005 píše:penguin píše:wow!tleskam; krasa - chci se zeptat: tvoříte z fima nebo z cernitu? mohu-li se s dovolením zeptat:-) ja osobně jsem fimo zkoušela jednou a to kombinaci krasne cervene a bile a omg nakonec me vytvory byli ruzovuckeo barve mych ruk ani nemluve
penguinpíše:
Lucie005 píše:penguin píše:wow!tleskam; krasa - chci se zeptat: tvoříte z fima nebo z cernitu? mohu-li se s dovolením zeptat:-) ja osobně jsem fimo zkoušela jednou a to kombinaci krasne cervene a bile a omg nakonec me vytvory byli ruzovuckeo barve mych ruk ani nemluve
já tvořím z fima, ikdyž chci vyzkoušet cernit právě kvůli tomu barvení některých barev. tohle je jenom černá, na kterou je položen kovový plátek v barvě mědi. tak hodně štěstí při tvoření![/quote
az se mi neco z fima podari tak se urcite pochlubim jeste bych se chtela zeptat, po tech kovovych platcich uz jsem nesmele koukala - pouzivate tyhlety nebo je to jedno od jakeho jsou vyrobce:
http://www.shop.kreativnisvet.cz/modelo ... ve-platky/
děkuji
Luciana píše:Nádhera, moc se mi to líbí...Jak na tom drží ty kovové plátky prosím Tě?
Lucie005 píše:Luciana píše:Nádhera, moc se mi to líbí...Jak na tom drží ty kovové plátky prosím Tě?
jsou na tom jenom položené a pak projeté v nudlovači o číslo menší než byl původně holý černý plátek a pokud nemáš nudlovač, tak to jednoduše poválíš třeba zavařovačkou....pak dáš upéct a po schládnutí nalakuješ-to je podstatné, jinak se to časem může ošoupat.
penguinpíše:az se mi neco z fima podari tak se urcite pochlubim jeste bych se chtela zeptat, po tech kovovych platcich uz jsem nesmele koukala - pouzivate tyhlety nebo je to jedno od jakeho jsou vyrobce:
http://www.shop.kreativnisvet.cz/modelo ... ve-platky/
děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků