carrerka píše:ty spiralkove kulicky jsou skvele! Ja jen porad nemuzu prijit na tu kosticku.. delala jsem ji asi trikrat podle navodu, ale nikdy to jako kosticka nevypadalo
Hroška píše:carrerka píše:ty spiralkove kulicky jsou skvele! Ja jen porad nemuzu prijit na tu kosticku.. delala jsem ji asi trikrat podle navodu, ale nikdy to jako kosticka nevypadalo
a nemáš slabý vlasec? nebo velmi nepravidelné korálky taky nedělají dobrotu.. a jaký máš návod? já jen sem jí viděla tak sem ani moc návod nepotřebovala.. sou to pořád čtyři korálky
jinak dík
carrerka píše:Hroška píše:carrerka píše:ty spiralkove kulicky jsou skvele! Ja jen porad nemuzu prijit na tu kosticku.. delala jsem ji asi trikrat podle navodu, ale nikdy to jako kosticka nevypadalo
a nemáš slabý vlasec? nebo velmi nepravidelné korálky taky nedělají dobrotu.. a jaký máš návod? já jen sem jí viděla tak sem ani moc návod nepotřebovala.. sou to pořád čtyři korálky
jinak dík
Navod mam tady nekde z fora, mozna, ze jeste z toho stareho. Navlekala jsem na vlasec 0,15 a pak jsem to zkousela i na nymo, ale vzdycky mi tam pri spojovani tech bocnich stran s vrchnim dilem nejak nechtely zapadat ty koralky. Zkusila jsem to asi trikrat a potom jsem ztratila nervy a uz jsem se nedonutila k tomu, abych to znovu zkusila
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků