Spony do vlasů podruhé

Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Spony do vlasů podruhé

Příspěvekod jusnina » stř 09. zář 2009 0:10:43

Po delší době zas pár spon. Ty minulé už se rozběhly do světa
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A mimochodem, vlasy NEDÁÁÁÁÁÁÁM *cool*
jusnina

Re: Spony do vlasů podruhé

Příspěvekod Ekyelka » stř 09. zář 2009 5:02:45

spony jako vždy překrásné! *sun*
Ekyelka
Borkyně měsíce (srpen 10)

Příspěvekod Roza » stř 09. zář 2009 7:11:08

Vlasy určitě nedávej, to by byla škoda a spony jsou nádherné *applause*
Roza

Úroveň: snažím se být pokročilá, ale drhne to :-)

Příspěvekod Bouřka » stř 09. zář 2009 17:22:55

Spony opět nádherné, akorát prosím prozraď, jak motáš ten účes, případně jak dlouhý máš vlasy. Vlastním podobnou sponu a ne a ne držet - zkoušela jsem to na délkách vlasů od po ramena - po lopatky. Nebo mám prostě špatný typ vlasů...
Bouřka

Příspěvekod jusnina » stř 09. zář 2009 21:38:28

Vlasy chytím jako do vyššího culíku, zhruba v polovině pramenu a motám jedním směrem dokud to jde. Pak si to v tý půlce přidržím a ten volný konec přes prst zasunu mezi hlavu a smotaninu a píchnu přes to tu sponu. To je jenom taková honem rychlovka. Vlastně něco jako když si chceš dát skřipec. Když to chceš mít upravený, je lepší když ti s tim někdo pomůže. Pěknej drdol si taky neuděláš sama. Ještě si můžeš pomoct tak že si uděláš culík z gumičky, který schováš pak pod drdůlek. Já mám vlasy sestřihané, nejdelší prameny vzadu dosahují 10-20cm nad místa kde jsem mívala pas. Mám je dost zdravé a jen lehce zvlněné, tak mi taky nedrží všechno. Nejlepší jsou kulaté spirály, ty se parádně vyboulí a vlásky se ani nehnou. Mám jí v minulé várce.
Jo a nemáš tu sponu moc poddajnou? Případně by se dala přimontovat na francouzskou sponu a máš po starostech :-)
jusnina

Příspěvekod yfca5 » pát 11. zář 2009 10:49:01

Týýýý jo tak ty jsou fakt nádherný nevím ale na motání drátu bych asi trpělivost neměla jednou jsem zkoušela měděný prstýnek a místo krásného kulatého prstýnku mám spíš šišku myslím že stejně by dopadly i spony ale tohle je prostě nádhera *applause* ;) *applause*
yfca5

Příspěvekod Bouřka » pát 11. zář 2009 20:50:21

jusnina píše:Vlasy chytím jako do vyššího culíku, zhruba v polovině pramenu a motám jedním směrem dokud to jde. Pak si to v tý půlce přidržím a ten volný konec přes prst zasunu mezi hlavu a smotaninu a píchnu přes to tu sponu. To je jenom taková honem rychlovka. Vlastně něco jako když si chceš dát skřipec. Když to chceš mít upravený, je lepší když ti s tim někdo pomůže. Pěknej drdol si taky neuděláš sama. Ještě si můžeš pomoct tak že si uděláš culík z gumičky, který schováš pak pod drdůlek. Já mám vlasy sestřihané, nejdelší prameny vzadu dosahují 10-20cm nad místa kde jsem mívala pas. Mám je dost zdravé a jen lehce zvlněné, tak mi taky nedrží všechno. Nejlepší jsou kulaté spirály, ty se parádně vyboulí a vlásky se ani nehnou. Mám jí v minulé várce.
Jo a nemáš tu sponu moc poddajnou? Případně by se dala přimontovat na francouzskou sponu a máš po starostech :-)

Tak techniku mám podobnou, v tom to asi nebude. Spíš typ vlasů, ač lehce vlnitý, tak dost klouzavý, padá mi skoro vše až na pár osvědčených spon :(
Bouřka

Příspěvekod jusnina » ned 20. zář 2009 22:41:07

Zkus si udělat culík z nějaký nenápadný gumičky ladící k vlasům a pak tyhle spony drží líp.
A našla jsem návod jak na to, krásně nakreslenej
http://www.hpstylstudio.cz/univerzalni_postup.html
jusnina

Zpět na Ostatní šperky