Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Povedený vzorek. Já šiju trojúhelníky jen z Preciosy a je to jen o tom naučit se utahovat a máš 3D efekt, jak vyšitej Trochu se ale obávám, že se ti "ošoupe" ta povrchová úprava všech použitých korálek. Taky jsem na to narazila u ušitých výrobků.
Já utahovala jak drak, až jsem si tím vlascem na dvou místech pořezala malíček. O té povrchové úpravě vím, už jsem se s tím setkala, tyhle byly bohužel nakupované přes internet a tam jsem si toho nevšimla, kdybych je viděla na živo, tak je nekoupím.
Nevadí příště se povedemno ja když chci mít třošku větší 3D efekt tak dávám ty při středové řady o stupeň větší korálky, ale jinak super vzor moc se mi líbíííí