Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Ahoj, tak bych se chtěla pochlubit mojí první broží - technik je tam hodně, základ tvoří plsť z brněnského KARSu a na něm je brickové kolečko. Potom jsem došívala a obšívala a vzniklo toto.
A ještě na mě dohlížela naše téměř domácí veverka, která k nám do pokoje chodí po parapetu na oříšky.
Děkuju moc za pochvaly. Nymo jsem používat chtěla, ale v Rooyi už ji strašně dlouho nemají a z netu si neobjednávám, protože mi na moji současnou adresu nic nechodí jak má. Prostě děsná pošta. Ale určitě pořídím. Děkuju moc za odpovědi.
veverka je super, ale kolečko taky fajn Jestli ti ale do toho můžu trošku kecat, možná bych si vzala aspoň tenší vlasec (i když jestli jsi z Brna, tak v některém z místních obchůdku Nymo určitě seženeš, v Rooyi ještě minulý týden pár špulek měli) - bude tam míň vidět a určitě se s tím bude líp pracovat a celkově to bude utaženější.