První donutky

Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

První donutky

Příspěvekod regi.m » stř 19. srp 2009 7:07:55

Ještě nezapracované, ale musím se pochlubit :D . Skvělý návod, nevím proč jsem z něj měla dlouho strach. Jen se chci zeptat, u toho modro modrého jsem použila asi velké (spíš protáhlé) ohňovky na to tmavě modré kolečko a tím se mi to pak strašně kroutilo dovnitř, že jsem to vrchní světle modré kolečko udělala i na druhé straně. Tím je tedy oboustranný, ale správně podle toho návodu má být jen jednostranný, že?

Obrázek
regi.m

Re: První donutky

Příspěvekod vera714 » stř 19. srp 2009 8:02:27

krásne..........chcem návodík
vera714

Příspěvekod regi.m » stř 19. srp 2009 8:18:14

vera714 píše:krásne..........chcem návodík

Ahoj. Návod je zde, ale i kdekoli jinde :D .
http://www.kat-ja.estranky.cz/clanky/na ... ek---navod

Akorát já použila asi větší ohňovky, že u jednoho jsem neměla vnitřní kolečko 8 korálků (bod 2 v návodu), ale méně, podle toho, když jsem to zatočila, jak to hezky vypadalo.
Dále dle návodu bod 4, kde by se měly mezery vyplňovat rokajlem, nedělala jsem to, protože by mi tam jednoduše nevešel *thup* .
regi.m

Příspěvekod vera714 » stř 19. srp 2009 8:21:13

dikes *rofl1*
vera714

Příspěvekod jilinka » stř 19. srp 2009 9:31:31

ono hodně záleží na kombinaci velikostí nejen ohňovek, ale i rokajlu. Já nejraději dělám z 4 mm ohňovek základ, 3mm ohňovky nebo 4mm sluníčka nahoru a co nejmenší rokajl jako výplň... a mívám je celkem pěkně plochý:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
A doprostřed se ten rokajl strká trochu hůř, ale zas to pěkně zpevní...
a oboustrannost vidím spíš jako výhodu, ne?
jilinka

Příspěvekod regi.m » pon 24. srp 2009 5:49:21

jilinka píše:ono hodně záleží na kombinaci velikostí nejen ohňovek, ale i rokajlu. Já nejraději dělám z 4 mm ohňovek základ, 3mm ohňovky nebo 4mm sluníčka nahoru a co nejmenší rokajl jako výplň... a mívám je celkem pěkně plochý:

A doprostřed se ten rokajl strká trochu hůř, ale zas to pěkně zpevní...
a oboustrannost vidím spíš jako výhodu, ne?

Každý začátek je nějaký :D . Já použila větší ohňovky, co jsem měla doma. A taky si myslím, že tím, že je to oboustranné to ničemu nevadí. A pevný je dost :) .
Ale díky za radu :) .
regi.m

Zpět na Ostatní šperky