Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Winterie řekla, ať zbytek korálků po kurzu smetu a vyhodim, tak jsem jí z nich ušila přívěsek ,zkusila jsem využít průsvitnosti ústředního skla a vést linie korálků jinudy než na druhý straně, není to tady moc vidět, blbě se to fotí, z fotky sama skoro nepoznám, co je z který strany, např ten zhluk žlutých tyček nadolním obrázku je ..., hádejte
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich
No jako byl to zbytek z kurzů co ležel na stole pár korálků, dle mého nározu neslučitelnejch a už jsem měla všechno uklizený tak jsem to prostě nechtěla třídit a uklízet no. A freeform neumim protože mám problém s nepravidelností a nepřesností tak co bych s nima dělala? To co Renda určitě ne.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich