Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Šperky pro které zde není vhodná kategorie - prsteny, brože, spony, oděvní doplňky ...
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
jou moc se mi libej s dratem neumim takze v tom nevidim chyby jedine bych trochu zapracovala na fotkach u prvni bych asi zmenila svetlo.. druha mozna jiny poklad kriz mi prijde moc fajn a u treti a posledni bych asi ponechala pouze zakladni foto bez dalsich zobrazeni privesku.. nebo nejak jinak.. takhle mi prijde ze privesek zanika...
děkuji vám všem za milé reakce, rady, tipy a odkazy.. focení není má silná stránka, ani úprava fotografií, tak trochu (hooodně) s tím bojuji,... takže díky za odkazy Stepule, zrovna tvá kritika by mě zajímala (myslím opravdu, tvá tvorba z drátků se mi moc líbí)
preteq píše:mě se výrobky líbí, ale jsem úplny laik. Mohu se zeptat jaké průměry drátků jsi na to použila?
měděné drátky: kostra průměr 1 mm, 0,3 mm omotávání, dobře vypadá i 0,4 mm ale když používám postříbřený drátek, tak beru: kostra průměr 0,8 mm, 0,3 mm omotávání