Laren píše:zlatovláska píše:Lejana píše:Začínám nesnášet sluníčko, protože se u mě objevila (nechápu jak se to stalo) alergie na slunce, takže jakýkoli můj pobyt na slunci s nějakou odhalenou částí těla pro mě znamená následná muka v podobě nepříjemné svědící vyrážky, a to jsem začala jezdit po jarmarcích, ach jo. Ať žije Zyrtec a opalovací krém s faktorem 50!
A taky mi začínají vadit oční optiky, mám pocit, že být slepý je čím dál dražší, pomalu aby si člověk vzal na nové brýle úvěr!
pořádné brýle jsou děsně drahé! ale já mám spíš problém s tím, že mi nikdy úplně nesedí, pak se musí upravovat (nosím plasty), aby z toho nebolela hlava, v optice to povolí, utáhnout, ale pořád je to špatně, když už tam člověk chodí pořád, je to děsně trapný
JJ ty brýle, to mi povídejte. Na jaře si kamarádka chtěla nechat vyměnit skla v Plzni, když jí za obyčejné plasty naúčtovali 1400 Kč tak prohlásila, že si to raději nechá udělat v Horažďovicích.
Já zase vždycky když jdu k oční, tak si předem představím zoufalou mamku, ta je totiž celá nešťasná z mé oční vady. Jsem krátkozraká a ještě k tomu mám velmi silný astigmatizmus = zakřivení rohovky. Až mi skončí růst oka, čeká laser, kdybych totiž nešla na operace ve 30 bych musela mít brýle na blízko i na dálku. Šílená představa
Já si koncem listopadu koupila nové, pěkné, kovové (a na mé poměry dražší) brýle. V akci byla skla zdarma, zaplatila jsem si akorát antireflex. V konečném výsledku mě ty brýle přišly asi na 2900,-. Týden na to jsem si ráno v koupelně čistila zuby a ty brýle, nešika, shodila na dlaždičky. Z jednoho skla se mi kousek odštípl a tak mě stálo oněch zlevněných 700,-