DolceDeny píše:Já bydlím kousek od Budějovic - ve Lhenicích a v Budějovicích pracuji
DolceDeny píše:Nezkoušela, zatím prodávám spíš kamarádkám, tetkám a tak. Chytlo mě to zhruba před rokem a musím říct, že je to celkem "úchylka". Ale taková co mě hrozně baví. Možná se dopracuji i k tomu, že to zkusím na pouti nebo tak, ale zatím spíš zkoumám různý techniky a tak. Když s tím máš tak dobrou zkušenost, co je pro to třeba, když chci prodávat? musím mít ŽL? Nějaký povolení co se týká třeba stánku a tak? Vůbec nevím co všechno to obnáší
K.Any píše:Tak to jsem teda ouplně nadšená..
Jen s tím časem... Mám 5 týdnů do porodu, takže taky bych se přinejmenším tak na 7-8 týdnů nějak z toho neviděla.. Ale zase jako víte jak.. Kdo si počká ten se dočká.. A věřím, že si padneme do oka. Téééééda, jako doufám, že nejste některá nějaká "fiflena" a je s Vámi legrande grande, páč já nemám ráda uťáplý kačeny. Ty mě neberou. Ale tomu nevěřím, že jste takové, takhle mám ouplně hejno motýlů v břiše, když si představím ten korálkářský mejdan, to může fakt stát za to.![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků