od regi.m » stř 20. črc 2011 7:08:19
Děkuji za tipy.
Pivní lázně jsou přímo u nás, jenže když jsem to sondovala u zdroje, tak šéf je proti, že tohle nepodporuje...
Výlet balónem dostal k padesátinám (ne od nás), tandemový seskok je fajn, jen při jeho 150 kg by ten druhý musel být asi jen kostra.
Bagrování...jsme stavební firma, takže to může mít každý den...ach jo.
V posledních letech jsme mu dali:
- podložku pod myš s naší fotkou....byly jsme v práci tři ženské (zbytek chlapi), tak jsem se vyfotily v kanclu s nohama na stole, ruce za hlavou, flašky před námi, přidali nápis "když kocour není doma..." a nechali udělat jako podložku pod myš, ať nás má pořád na očích, i naší pracovní morálku
- tričko s naší fotkou...opět tři ženy v akci, u kopky písku, v montérkách, kolečka, lopaty a nápis "kopeme za Váš tým"...šéf je nadšenec do fotbalu, hokeje a my jsme stavební firma, tak to mělo takovou souvislost
- tablo z fotek "ze života firmy" okořeněno vtipnými nápisy, hláškami...to mělo velký úspěch, má ho v kanclu. Např. fotka šéfa ze zadu při sehnutí (čili pak jen vystřižený zadek) a nápis "názory jsou jako zadek, každý má nějaký"...toto jsem chtěla vypustit, že už je to moc, ale kolegyně mi to nedovolila....takže v takovém duchu byla celá koláž..
- vazbu jakože kytky, ale s flaškou slivovice a klobásami
- pivo dvoulitrovku ověšenou balíčky žvýkaček (pořád v autě žvýká)
...no prostě takové ptákoviny, ani nic až tak drahého, spíše citově hodnotného...
A letos došly nápady, nebo tím horkem, ...nevím...