Prodám pro mě nepotřebné korálky

Místo k prodeji a výměně materiálu mezi členy fóra
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Bazárek je určen pro soukromou inzerci členů fóra. Můžete zde nabízet či poptávat materiál (korálky, komponenty, návlekové materiály, fimo a další ...) ze svých zásob a nebo korálkářské knihy či časopisy, pro něž již nemáte využití.

Není dovoleno zde nabízet hotovou bižuterii.

Inzeráty nesouvisející s korálky či výrobou bižuterie mohou být odstraněny.

Prosím, jednejte seriózně!
Detainí pravidla prodeje v Bazárku najdete zde viewtopic.php?f=26&t=1496

Prodám pro mě nepotřebné korálky

Příspěvekod Eleonora333 » ned 15. pro 2013 15:19:37

Zdravím, mám doma přes 3,5kg korálků, které bych ráda prodala někomu, kdo je využije. Z časových důvodů jsem korálky rozdělila do několika skupin podle barev a chtěla bych je tak i prodat. Jedna barva je minimalní množství. Pokud bude mít někdo zájem o VŠECHNY korálky, nebo o větší množství, ušetří za poštovné a samozřejmě se domluvíme i na jiné ceně:)

http://eleonora333.rajce.idnes.cz/Koralky

1.Bílé - 350g Směs skleněných, ale i plastových korálků, ty v tomto případě asi převažují, pro je cena 180,-Kč
2.Černé - 225g Směs skleněných, min. plastových korálků. Cena 200,-Kč
3.Červené - 290g Směs skleněných i plastových korálků. Cena 200,-Kč
4.Fialové - 170g Sklenéné korálky i mix fialových a černých dřevěných korálků. Cena 100,-Kč
5.Hnědé - 530g Směs skleněných i plastových korálků. Cena 270,-Kč Zdarma přidávám dva přívesky.
6.Modré - 375g Směs skleněných, ale i plastových korálků. Cena 200Kč
7.Oranžové 235g Převažují plastové korálky, jeden sáček jsou rozebrané korále, proto jsem nechala barvy které k sobě "pasují" u sebe. Cena 70,-Kč
8.Perleť - 225g Směs voskovaných perliček, úlomků mušlí,...zdarma přidám perleťový přívěsek, cena je 200,-Kč
9.Růžové - 195g Směs skleněných, dřevěných i perleťových korálků. Zdarma přidávám 3 navlečené "ocásky" Cena je 110,-Kč
10 Průsvitné 250g Skleněné korálky, min. plastových. Cena 120,-Kč
11.Šedivé 90g Převažují plastové a magnetické korále. Cena 70,-Kč
12.Zelené 200g Směs plastových, skleněných, práskačky, komponent k výrobě prstenu dovezený z Taiwanu, stejně tak barevné korálky z mě neznámého zeleného nerostu. Zdarma přidám lístky z Fima. Cena je 120,-Kč
13.Žluté 125g Směs dřeběných, skleněných, plastových i perleťových korálků. Cena 70,-Kč

Děkuji předem za zájem, tady je má adresa morwen.caran@seznam.cz, prosím napište mi pro více info nebo foto...Sleva i za rychlé jednání:)
Hezký den, Eva
Eleonora333
Nový člen fóra

Zpět na Bazárek