Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
co zrovna není z korálků, ale chcete se s tím pochlubit
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
No jo, to je ta, co sama o sobě říká, že na jedno namalování pusy spotřebuje celou rtěnku (mám ráda lidi, co si dokážou sami ze sebe dělat takovým způsobem p.del)...Jako živá! jsi dobrá
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich
Děkujii moc ... Musím se přiznat, sice kreslím dlouho ,ale ty portréty nic moc . Byla jsem nedávno na kurzu kreslení pravou mozkovou hemisférou a můžu jenom doporučit , je to fakt supr . Všechno vám krásně vysvětlí .
jojo, díky kreslení pravou hemisférou jsem se právě dostala ke korálkům. Hledala jsem to kreslení a našla jsem korálkový kurz na kreslení jsem šla taky, ale zůstaly mi už korálky a kreslení šlo stranou...