Socks dogs - Hafani z ponožek

co zrovna není z korálků, ale chcete se s tím pochlubit
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Socks dogs - Hafani z ponožek

Příspěvekod K.Any » ned 15. lis 2009 19:18:37

Tak si tak jako vždy brouzdám po netu a hledám co by se ještě dalo vyrábět a ejhle.. Hafani z fuśekliček.. Byla asi jedna v noci a já hnedka začala doma zmatkovat a hledat kde najdu nějaké fusky co by se dali využít.. PROTOŽE JSEM TO PROSTĚ MUSELA HNED ZKUSIT!!!! Mno našla dcery staré punčochy, vyřazené už na chalupu, rozstříhala a začla dělat pejska, páč v noci je to nejlepčí, když všichni doma spí a já mám konečně klid! Mno nic, vyšlo mi z pejska prasátko..
TADY:
Obrázek

Druhý pokus byl o něco lepčí, vykouzlila jsem jezevčoura a manža je z něj nadšený..

Obrázek

Teďka vždycky během dne, zajdu k vietnamcům, koupím partu chlupatých ponožek za pár kaček, vždycky dva páry stejné a dělám po večerech dárky, pro neteře a synovce. Ty větší dostanou pejska ve stejné barvě i s fuskama a Ti menší jen mazlíčka...
Perfektní návod na pejsky z ponožek má na stránkách paní Brýdová. *thup*

No a to jako, když na mě ten Vietnamec v obchodě každý den kroutil hlavou, že furt kupuju ponožky, tak jsem mu řekla, že z toho budou psi a on zase kroutil hlavou..
Další den jsem mu je donesla ukázat, že jsou z nich fakt psi a že ty ponožky fakt doma nežerem a on mi je hnedka, chtěl sebrat, že mi je prodá.. Takže jako príma.. Po Vánocícch mám zase co dělat.. :)
V každém okamžiku se rozhoduješ kým jsi a kým budeš.. Tvůj život je výsledkem Tvých myšlenek.
K.Any

Re: Socks dogs - Hafani z ponožek

Příspěvekod Winterie » ned 15. lis 2009 20:11:19

dost dobrej jezevčour
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
Winterie

Úroveň: ta co nic neumí ale do všeho kecá

Zpět na Ostatní tvoření