gianelle píše:mě se nejlíp osvědčily laciné laky na nehty od vietnamců, ty "fajnovější" je mi na to líto používat a některé, zdá se mi, úplně nezprůhlední a nechávají lehký mléčně bílý povlak.
Ledni-medvidek píše:to je dobrý nápad, mám doma spoustu laků na nehty
jinak jsem koukala na youtube měl lak ve spreji a mel to hned.. já si objednala nějaký lak na zkoušku, ale nemám zase k tomu štětec, tak se chcizeptat, zda používate nějaký speciální štětce nebo cokoliv co koupíte v papírnictví?
ecica píše:Nefertiti, zkus lakovat na pečícím papíře. Když se na něj nepřilepí pryskyřice, tak by lak naměl taky
Balley píše:A nemá někdo zkušenost s tímto lakem? Nevím, jestli je to štětcem (vyzkoušela jsem asi 3), ale pokaždé, když něco natřu, tak mi to zaschne (dobře) a jdou na tom vidět šmouhy od štětce, takže je vlastně to fimo pod tím málo vidět a celý to je škaredýNemá se třeba tenhle lak ředit vodou?
Balley píše:Klasika lesklý na fimo je prosím jaký?Já tenhle asi taky vyhodím..zkoušela jsem asi třikrát a pokaždé to dopadlo stejně..
ladamkova píše:já bych měla ještě jeden dotaz, čím lakovat věci které se umývají? jako lžíce a podobně?
Zpět na Fimo a jiné modelování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků