Ahoj,
chtěla bych poprosit o nějaké rady nebo tipy ohledně práce s FIMO Air. Z Fimem (tedy nevím, jestli se to slovo skloňuje) nemám vůbec žádné zkušenosti a ani se na to nijak nechystám, ale slíbila jsem 6ti leté neteři spolupráci při výrobě figurek a Fimo mne napadlo jako vhodný materiál. Tento druh mě navíc oslovil tím, že se nemusí zapékat a mohlo by to být tak jednodušší.
Jde mi hlavně o to, jestli je něco, na co si máme dát pozor - co by laika nenapadlo, ale mohlo by to znamenat problém. Pročetla jsem si tady na fóru (i jinde) nejrůznější rady, ale ohledně Fimo Air jsem toho moc nenašla.
A druhý dotaz - co s tím zbytkem? Nyní je to vakuově zabaleno, ale až část použijeme, znovu zabalit se to už takhle nepodaří. V čem skladujete nepoužitý materiál? Stačí třeba takové ty krabičky na uchovávání potravin? Nebo je to málo a chce to důkladnější zabalení.
Omlouvám se, že z Vás takhle tahám rozumy, pokud by mi šlo o nějakou dlouhodobější aktivitu, neváhala bych si zaplatit nějaký kurz. Ale je mi jasné, že toto bude jednorázová akce - znám své příbuzné - tak mi přijde trochu zbytečné. Ani ne tak líto peněz jako spíše líto času.
Předem moc děkuji.