Lejana píše:To by mě taky zajímalo, prý snad to zvládá Photoshop.
NatalyH píše:Lejana píše:To by mě taky zajímalo, prý snad to zvládá Photoshop.
Photoshop je super. Jen je nevýhoda, že se musí zakoupit a nebo stáhnout jako Shareware. Takže po 30 dnech jsem vždy stahovala jinou verzi. A teď mi nezbyla už žádná!
Moreanne píše:Pokud je člověk trošku výtvarně zručný, může si takovéto vzory štětců vytvořit sám, a to po měrně snadno v programu Adobe Illustrator. Photoshop nebo Gimp se mi pro vytváření tohoto zdají poněkud nešťastným řešením, tam už je dobré používat spíš ty stopy, které už si někde stáhnete. V Illustratoru si snadno nakreslíte vlastní a pak dle libosti můžete vytvářet právě takové obrázky, jaké jsou v prvním příspěvku...
NatalyH píše:Moreanne píše:Pokud je člověk trošku výtvarně zručný, může si takovéto vzory štětců vytvořit sám, a to po měrně snadno v programu Adobe Illustrator. Photoshop nebo Gimp se mi pro vytváření tohoto zdají poněkud nešťastným řešením, tam už je dobré používat spíš ty stopy, které už si někde stáhnete. V Illustratoru si snadno nakreslíte vlastní a pak dle libosti můžete vytvářet právě takové obrázky, jaké jsou v prvním příspěvku...
Dneska jsem si ho stáhla, strávila jsem nad tím dvě hodiny a žádný brushes jsem nevytvořila. Pro mě je moc složitý. Není náhodou nějaká stránka s návody?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků