Předevčírem se mi jakýmsi nevysvětlitelným zázrakem podařilo sehnat šaty na maturitní ples. Proč zázrakem? No protože měřím jen něco málo přes 150 cm a vše je mi velké, dlouhé... a taky proto, že jsem celkem náročná - chtěla jsem přece jenom nějaké honosnější, ale zas né úplně princeznovské.. atd atd..
Úplně náhodně jsme s mamčou vlezly do jednoho krámku a ejhle: přijatelné šaty i cena.. jen trochu strachu, jestli zas nebudou velké či široké nebo něco.
Vyzkoušela jsem a nevěřila svým očím: padly.
Samozřejmě mi teď přišlo na mysl, co si k nim vytvořím. Nejsou nějak extra zdobené, čili není problém i s něčím větším (pokud to budu schopna vyrobit). Není ani problém, pokud to bude jednodušší, protože v jednoduchosti je krása. Takže široké pole výběru, z kterého mi zatím nedorazil žádný pořádný nápad - jako vždy, když je to potřeba.
Tolik k historii, která mne dovedla k velké prosbě: prosím všechny spřízněné korálkové duše o jakýkoli praktikovatelný nápad.
událost: maturitní ples
datum: konec ledna -> času (zatím) dost
barva: nejspíš tmavě zelená, ale pokud máte lepší nápad sem s ním

předem děkuji za jakýkoli ohlas
samozřejmě přikládám fotky:
omlouvám se za kvalitu druhé fotky - přikládám jen protože u prvního zrcadla je sice krásné světlo, ale taky plno kytek, takže šaty nejsou vidět celé