Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
chtěla bych si vyrobit něco k těmhle svatebním šatům, ale tak nějak nevím co, aby to k nim hezky ladilo. Nejsem zastáncem žádných masivních šperků, ani si myslím, že nic mohutného se k nim nehodí, ale jen tak něco na lanku mi přijde taky blbý. Co myslíte??? Díky P.S. předem se omlouvám za přílohy, vím, že tu jsou nežádané, ale snad to pro jednou projde
Já bych k tomu viděla nějaký větší (tak 3-4 cm) kulatý nebo oválný kabošon nebo broušený kamínek, obšitý a pověšený na lanku (s návlekem korálků) a v podobném duchu i náušničky.
PS: zrovna v tomto případě je použití přílohy naprosto OK my proti přílohám jako takovým nic nemáme, jinak by nebyly povolené akorát nám přijde zbytečné využívat přílohy v momentě, kdy sem někdo chce vložit obrázek, který je volně dostupný na webu - třeba když někdo stejně nahrává své fotky na vlastní web, e-shop, fler, facebook ... a pak je ještě jednou nahraje sem jako přílohu
Možná by nebyl špatný náhrdelník šitý síťovým stehem "dokulata" přibližně v obvodu těsně pod krkem, prostě ne moc hluboký a na koncích s křišťálovými kapičkami nebo perlovými kapičkami. Základ by mohl být šitý stejnými korálky, jakými jsou pošité šaty - nejsem si podle obrázku jistá, zda jsou to malé perličky nebo malé ohňovky (nebo něco docela jiného ) A náušnice by mohly být zase jednoduché ze stejných korálků a na koncích s těmi kapkami.
tak dělala jsem to narychlo v práci, kde mám k dispozici jenom program malování a nenapadlo mě, že to bude až tak vadit. účes zatím ani sama nevím a barva bude laděná do bílo-fialova, jako jsou světlejší fialové frézie, které budu mít i v kytici.
Tak bych asi volila stejnou světle fialovou jako budeš mít květiny a šité tak, jak píše kikina, síťový ke krku, s něčím visícím uprostřed, třeba se swarovski dlouhou broušenou kapkou.
upravila jsem to Mě ta díra taky rozhodila Me by se líbilo i neco takového http://biserok.org/kole-45/ vystínovat to bílo-fialově. Možná ty středy kvetinek dozdobit nějakým svárou aby se to blýskalo
díky mnaaau, s dovolením jsem tedy vyměnila přílohy, aby tu ty s dírou už nestrašily vůbec. jinak všem moc děkuju za tipy, nechám si to uležet a možnát toho vyrobím víc, a pak se rozhodnu, co se mi bude líbit nejvíc