Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
věc se má asi takhle - potřebuju zapracovat kámen - teda spíš kamínek - okolo 3 cm x 5 cm - ale je to opravdu oblázek - nedá se to obšít a ani odrátovat je to totiž fakt dost nepravidelný kus lávy - nechci to na nic lepit a ani to zbytečně zašívat - přecejenom to má moc hezkou strukturu... nemáte nějaký nápad jak to upevnit na krk? chci něco decentního prostě na běžný den do práce
Hoď sem fotku, to se to pak snáz vymejšlí Já bych přece jen vzala ten drát a udělala nějakej "freestyle", jako omotat to spirálou nebo tak, blbě se to popisuje, prostě ne takový to klasický oplejtání, chtělo by to tvrdší drát, kterej nepruží.
přesně tak - foto sem Nejjednodušší by bylo najít někoho, kdo by ti ho vrtnul. Hromadu takových lidí, co nabízeli opracování kamene, jsem viděla na Minerálech v Brně, bohužel kontakt na ně nemám.
fotku bych sem hodila dávno ale do foťáku mi vlez pavouk a vyzvedávat ho budu až v sobotu takže prosím strpeníčko jinak se jedná o lávu (teda aspoň se to pod takovým názvem v čr prodává) kterou jsem dostala přímo ze "zdroje" - Islandu proto to nechci moc "zaprasit" do korálků - ale jenom tak decentně