setapouch píše:Já jsem ukázkový nenosič...zamlada jsem se zdobila, to jo, ale teď už vycházím jenom u nás na dědině 2x do týdne pro poživatiny, mezitím tak akorát k doktorům ( a to nemám chuť se krášlit) a poslední dobou jsem nějak přecitlivělá na cokoliv, co se mi šmejká někde kolem krku a obličeje. Takže vyrábím imrvére, hnána nějakým puzením, ale na sklad
...sem tam snachy pár náušnic , starší vnučky něco gothic a ty menší na řetízku nějaký přívěšek...
Sigel píše:Tak já jsem teda nosič na entou... Nosím v podstatě výhradně svoje věci (stala se mi z toho doslova věc osobní cti), nebo aspoň kombinace - teď jsem dostala od maminky spoustu krásných náušek a dva prstýnky (za přijímačky na zemědělku), tak si k nim dělám náhrdelníky. Bez svých věcí ven nevyjdu a nosím je i doma, jen tak, zvlášť když něco zrovna dotvořím, to to pak nemůžu skoro sundat ani do sprchy. Mám hlaně náhrdelníky a k nim sladěné náušnice, náramky se mi sice strašně líbí, ale nějak jsem si ještě žádný nevyrobila... Ale mám v hlavě pár nápadů (škoda, že se inspirace nedá poslat třeba přes SZ, spousta a vás tu pláče, že nemá nápady, a já bych zas potřebovala, aby mi múza dala chvíli pokoj, mám totiž před sebou ještě jedny přijímačky...)
Elissa píše:Sigel píše:Tak já jsem teda nosič na entou... Nosím v podstatě výhradně svoje věci (stala se mi z toho doslova věc osobní cti), nebo aspoň kombinace - teď jsem dostala od maminky spoustu krásných náušek a dva prstýnky (za přijímačky na zemědělku), tak si k nim dělám náhrdelníky. Bez svých věcí ven nevyjdu a nosím je i doma, jen tak, zvlášť když něco zrovna dotvořím, to to pak nemůžu skoro sundat ani do sprchy. Mám hlaně náhrdelníky a k nim sladěné náušnice, náramky se mi sice strašně líbí, ale nějak jsem si ještě žádný nevyrobila... Ale mám v hlavě pár nápadů (škoda, že se inspirace nedá poslat třeba přes SZ, spousta a vás tu pláče, že nemá nápady, a já bych zas potřebovala, aby mi múza dala chvíli pokoj, mám totiž před sebou ještě jedny přijímačky...)
Sigel, ty jdeš na zemědělku? Na jakou fakultu?
gianelle píše:
K těm opravám - ono si to skoro říká o vlastní nové téma, ale když už jsme u toho: nedělám to zrovna ráda, ale nebráním se tomu, občas se tam člověk setká se zajímavými, skoro starožitnými kousky, které je celkem výzva uvést do původního stavu a je krásné dát těm věcem nový život, občas narazím na lidi, kteří by si to sami vážně neopravili a ráda vidím tu radost, když mají oblíbený kousek znovu k dispozici- občas se ale setkávám taky se zákazníky typu "brouk Pytlík", kteří tomu "rozumí" a mají nereálné požadavky a ještě mají pocit, že by to všechno měli dostat zadarmo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků