PAne jo! je hezké a zajímavé číst tyhle příspěvky.... a docela si vážím toho, že mám tolik času.... KOrálkům venuju hodiny denně

Pracuju krátký - dlouhý týden.... takže se mi sejdou dva i tři dny v kuse volné DD Bydlím u rodičů, takže s domacíma pracema to nemám tak žhavé

ráda vařím a nerada uklízím

takže mamka ví, že než s hadrem v ruce mě najde u plotny... tak nejak si ty práce rozdelíme..... ale to se jedná spíš o dopoledne... odpoledne a večery jsou moje a korálků a to bud 3 nebo 4 dny v týdnu

ty mám vždy volno... Přítele mám daaaalekooo, takže se potkáváme na internetu a můžu říct, že mě nejenom podporuje, ale jeho úkol je vymýšlení názvů

Můj nápad byl, že chci svým šperkům dávat řecké názvy

a jelikož já zvládnu pár slovíček a vět a google překladač je težce mimo, je na něm aby mi ty názvy vymyslel

Bere to tak zodpovedně, že já se řežu smíchy, když po půl hodině konečně příjdeme na nějaký název který se líbí mě, nelíbí se jemu a jak se nelibí jemu prostě se nepoužije a tečka. Nemám šanci ho ukecat, že je to fakt skvělý.... prostě nee a tečka

Takže následuje dalších několik minut přemýšlení, než se konečně shodneme ))))) Ale můj bývalý byl práve pravý opak..... to jsem s korálky začínala.... Jediné co mi na to dokazal říct.. to bych zvládl taky....... nechala jsem ho at si udelá vánoční ozdobičku - hvezdu DDDD a jeho machrovani vzalo za sve )))))) Pak mi zacal vycitat ze večery v televize travim u koralku a bla bla bla.......... Jenže já jsem držtička drzá já se nedala...... a jsem rada, že mi to nadseni v začatcích nevzal ))) a ted se současným milým a koralky jen kvetu ))))))))) milý kvete někdy ze mě ))))))))))))) myslím že se doplnujeme DDDD No ale aby to nevypadalo, že sedím jen u korálků, počítače a nebo vařím... jsem mladá takže to proložím kávičkama s kamaradkama, sem tam někde hodím kyčlí, jdu ven, nebo s kolegyní plavat a tak..... Ale 3/4 volného času mi sežerou korálky )))) TAkže ten volný čas využívám jak se dá.............. KDyž nevstávám, nejradši se mi korálkuje v noci. Přítel padá do peřin tak kolem 22:00.. a já klidne do 2:00 vydržím korálkovat. Mám ráda, když všichni spí, nikdo po mě nic nebude chtít a mužu se ponořit do tvoření. V tuhle dobu taky přichází vetšina nápadů... nebo těsně před spaním )))) Jen nevím jak to tedy máte vy, ale 3/4 mých napadů nikdy nedopadnou.... v prubehu šití to všechno prekopu a nakonec z toho je neco uplne jiného )))) nechápu, jak si to nekdo muže nakreslit na papir a pak to podle nakresu ukoralkovat )))))))))))) to mě se nidky nepovedlo................... no ufffff udělala jsem z toho malý román, ale když to shrnu, tak jsem na tom celkem dobře )) práce doma moc nemám, volneho času mám dost, přítele který me podporuje a rodiče také a v neposlední řadě mám v sobě velkou lásku ke korálkům .......