Japonské návody

Pokud jste našli zajímavé stránky, můžete se zde s námi podělit o odkaz ;)
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Pokud sem vkládáte nějaké fotky z internetu, prosím, dbejte na autorská práva a zřetelně uveďte zdroj obrázku a autora, nebo si vyptejte autorovo povolení

Japonské návody

Příspěvekod Meg » stř 01. črc 2009 22:32:36

Nedávno jsem narazila na odkaz na album na Picase plné japonských časopisů s návody na šité náhrdelníky, náramky, prstýnky, přívěšky, vůbec všechno, na co si člověk vzpomene. Některé návody se mi moc líbily, a tak se na léto plánuju naučit něco nového. Ale protože návodů bylo opravdu jenom pár (njn, závislost *sad*), chtěla bych se zeptat, jestli ještě někdo nemáte podobný odkaz *angel*

Moc díky za cokoli!
Fairytales are more than truth: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be defeated.
Meg

Re: Japonské návody

Příspěvekod makika99 » čtv 02. črc 2009 18:43:31

Dej si Picasu a najdi si tam uživatelku Marciaogava.
Má tam hodně knih.
makika99

Příspěvekod Meg » čtv 02. črc 2009 19:11:36

Píše mi to, že byl obsah jejího alba odebrán, protože porušoval podmínky použití.. :roll:
Fairytales are more than truth: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be defeated.
Meg

Příspěvekod murjel » úte 23. bře 2010 3:44:08

Mám toho poměrně dost staženého do počítače, jenom není čas, alespoň zatím přepálit to na DVD a pak kopírovat. Mužský mi už nadávají, že víc jak data z účetnictví zabírají jenom korálky, obchody s korálky a další moje příbuzné obory včetně háčkovaných, drhaných a podobných, jak oni říkají, nesmyslů. A navíc, že dělám vždy pořádný kravál, když kleknou okna, protože se nemohu k návodům dostat.
murjel

Příspěvekod Makahari » úte 23. bře 2010 7:43:31

Makahari

Příspěvekod Mayim » stř 24. bře 2010 13:14:30

Na téhle stránce jsou kromě ruských věcí i nějaké japonské; aspoň myslím, že jsem to stahovala tady...
http://perll.ucoz.ru/forum/12-201-1
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Zpět na Zajímavé odkazy