gianelle píše:Jenom by mě zajímalo jak to, že obě předchozí přispěvatelky přispívají ze stejné IP adresy jako Leniccka, registrovaly se dneska večer a jejich příspěvky prakticky jenom vychvalují Leniccku.
Já jen upozorňuju že zakládání duplicitních účtů je pravidly tohoto fóra zakázáno a snažit se tímto způsobem získat hlasy do jakékoliv soutěže mi přijde jaksi nemorální a mám pocit že to ve výsledku Lenicce spíše uškodí než pomůže.
Tak prosím zanechme tohoto trapného divadýlka.
Sigel píše:gianelle píše:Jenom by mě zajímalo jak to, že obě předchozí přispěvatelky přispívají ze stejné IP adresy jako Leniccka, registrovaly se dneska večer a jejich příspěvky prakticky jenom vychvalují Leniccku.
Já jen upozorňuju že zakládání duplicitních účtů je pravidly tohoto fóra zakázáno a snažit se tímto způsobem získat hlasy do jakékoliv soutěže mi přijde jaksi nemorální a mám pocit že to ve výsledku Lenicce spíše uškodí než pomůže.
Tak prosím zanechme tohoto trapného divadýlka.
Tak to je teda něco! Navíc (pominu-li prvoplánovitost obou příspěvků) obě dámy dělají stejné gramatické chyby (které ovšem Leniccka nedělá, ale co když je to důmyslné krytí ).
Ale třeba by bylo velkorysé zavést speciální podmínky pro schizofreniky, kteří by mohli zakládat účet pro každou svou osobnost (na základě potvrzení od lékaře) .
jilinka píše:Mifulinka: super březnové téma
kiwika píše:pevně doufám, že se stihnu zúčastnit ještě únorového tématu, finishuju, ale musím to zítra nafotit abych mohla poslat fotky a mám strach, aby mi to ještě prošlo
Morgainne píše:kiwika píše:pevně doufám, že se stihnu zúčastnit ještě únorového tématu, finishuju, ale musím to zítra nafotit abych mohla poslat fotky a mám strach, aby mi to ještě prošlo
Tak to jsme dvě, ale pořád doufám, že je tam psáno do 22.2., takže když vložím zítra, tak stíhám
medvedice píše:ty jo,to je výživné téma to únorové, doufám,že bude možnost víc hlasů,protože je tam plno věcí,co se mi moc líbí!
setapouch píše:Mifulinko, prosím tě, nějak jsem správně nepochopila to březnové téma...jestli jde výhradně o téma OVOCE, nebo jde spíš o tu pestrou barevnost, ať už bude znázorňovat cokoliv?
mifulinka píše:setapouch píše:Mifulinko, prosím tě, nějak jsem správně nepochopila to březnové téma...jestli jde výhradně o téma OVOCE, nebo jde spíš o tu pestrou barevnost, ať už bude znázorňovat cokoliv?
Jde hlavně o tu pestrobarevnost ovoce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků