od Sigel » sob 29. pro 2012 12:26:04
K těm kapičkám - kromě toho, že jsou hlavním znakem tématu, je tam taky napsáno, že je na nás, jak je ztvárníme, což si já vykládám tak, že to nemusí být úplně tupě přesně bez výjimky skleněné kapičky, ale že je třeba lze ztvárnit i rokajlem (tak jsem to udělala já), ona když rosa leží třeba na listech, tak taky nemá kapkovitý tvar. Je pravda, že spousta výrobků tady rosu, ani magickou zahradu, ani ráno neevokuje, ale omezovat počet "chápajících zadání" jen na dvě osoby je zase trochu přehnané. Aby si někdo nevykládal tenhle příspěvek špatně, teď fakt neřeším své vyloučení, to beru a připadá mi to tak fér, účelem tohohle výlevu je zhruba to, aby se tu nestrhla mela v duchu "fůůj, vona má víc hlasů a přitom tam nemá žádný kapičky!", když je tam vona má, jen třeba v podobě ohňovek a ne blbovzdorných kapiček. Souhlasím s mnaaauu, že by nebylo špatné ten soutěžní příspěvek doprovodit krátkým textem, aby bylo jasné, co tím chtěl básník říci. Je zajímavé, že už tu bylo mnoho témat, kde některé příspěvky nesplňovaly zadání, a nikdo to nijak zvlášť neřešil, až teď... Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.