Morgainne píše:Brno? To zní slibně ...
Holky vsak se dockate

Morgainne píše:Brno? To zní slibně ...
Maki píše:Morgainne píše:Brno? To zní slibně ...
Holky vsak se dockateMorgainne nemas nahodou segru Janu, co studuje bohemistiku?
Morgainne píše:Maki píše:Morgainne píše:Brno? To zní slibně ...
Holky vsak se dockateMorgainne nemas nahodou segru Janu, co studuje bohemistiku?
ségru Janu mámstuduje češtinu a němčinu
Maki píše:jj znameJanca se mnou chodi na cestinu
a kdyzs delala statnice, tak jsme s Janou byly na zkousce z literatury pro deti a mladez. A prave byla cela nervozni, ze segra statnicuje
Fearless píše:Tak balíček je probraný a snad se mi ho podaří zítra poslat. Uděláme si malý pokus jak rychle doručuje Česká pošta z Brna do Brna
Obrázky přidám za pár dní .
PS: z rozpadající se krabičky která měla rokajl snad v každé skulince jsem to přendala do nerozpadající se a přidala pár velkých pytlíků, takže až se něco rozsype, tak to nebude po celé krabici
Fearless píše:Morgainne & Mayim, co takhle pridat fotky toho co bylo odebrano, at se muzou vsichni pokochat ...
Miau píše:Ahojky a kolik adres jeste zbyvalo?
Morgainne píše:Tak konečně přidávám foto ukořistěných korálků... se mnou to není tak jednoduchý - prvně jsem si je vybrala, narovnala do krabiček a pytlíčků, pak mi teprve došlo, že je musím nafotit, tak jsem je zase musela vysypat
Doufám, že jsou všechny a na žádný jsem nezapomněla
![]()
jitka- píše:Ahoj! Líbí se mi ta podložka, na které máš korálky vyfocené. Z čeho to máš ušité, nebo se dá něco podobného koupit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků