ahojky, dnes odpoledne jsem skejsla dýl v práci, jelikož bylo hodně pošty na roznášku. Áááále vyplatilo se, zastihl mě balíkář a dal my bylíček,..
to bylo radosti, určitě si to dovedete představit. Sice sem domu dorazila az v osm ale balíček sem prošmejdila už u rodičů.. ted sem se s ním mordovala hodinu a půl,... krásné mordování. Nakonec jsem si vzala: od Labunky 2x vinutka, 1 ze 2 srdíček, 1 ze 3 stříbrných filigránových motýlů, 1 ze 2 vinutých delfínků, (aby zbylo na ostatní), od Ekyelky 1 ze 2 modrých oblázků a 1 z 2 zelených oblázků, monofilku černou, pytlíček sekaného rokajlu, od Janavy, které tímto děkuji za krásný pohled a zkazík, 4ks spirálové perletě, 2ks velkého korálku, 10 ze 20 zelených mač.korálků s čtyřlístkem, ... viz foto

Já přidávám do putovního balíčku: 1 velkou vinutku mořskou vlnu, 2x žíhané kolečko černo-stříbné, 2x kožený řemínek, růž.lanko, pytlíček mixu modrého a červeného mač.korálků, porcel.hněd.bílé korálky, perleťové korálky, černé a modré tyčky, pár střib.komponentů, šedé zlomky pytlík, rokajl modrý, hnědý a mix.
Doufám, že sem byl spravedlivá a můj příděl taky udělá někomu radost. Zítra posílám dál, ... abych dlouho nenapínala další.