regi.m píše:Tak balíček jsem si vyzvedla v pátek. Překvapil mě svou velikostí a váhou. Co říci k obsahu, mám takové rozpačité dojmy. Musela jsem dlouho vybírat, až jsem si alespoň něco nechala. Myslím, že pár věcí tam akorát zavazí a zvyšuje zbytečně váhu balíčku. No nic. Ať si každý udělá názor sám. Chápu, že to, co je pro jednoho zklamáním, pro druhého znamená totální nadšení. Tak nechť je další účastnice ta nadšená.
A kdopak to bude? Terezka.
Terezka píše:tak balíček je u mě
upřímně - první várka se mi zdála býti o dost lepší...no však uvidíte
jinak moc děkuji regi.m - už mi psala i soukromě a sada jehel a toho 15 mě opravdu potěšili
jsem o víkendu v práci ale pokusím se tím vším nějak prokousat a v pondělí odeslat dále (ještě nevím kam)
janava píše:Sarrinko, šla jsem překontrolovat podací lístek a fakt jsem to poslala do ROSIC...
Doufám, že Všestary jsou správně a že balík k Tobě dorazí v pořádku.
J.
janava píše:Sarrinko, šla jsem překontrolovat podací lístek a fakt jsem to poslala do ROSIC...
Doufám, že Všestary jsou správně a že balík k Tobě dorazí v pořádku.
J.
sarrinka píše:Tak mám vybráno přidáno sepsáno atd. Balíček odnesu odpoledne na poštlu a poputuje ke Gwen do Brna.
Gwen píše:sarrinka píše:Tak mám vybráno přidáno sepsáno atd. Balíček odnesu odpoledne na poštlu a poputuje ke Gwen do Brna.
Jééé, děkujůůů![]()
Zrovna jsem jeden balíček odeslala, a už tu budu mít další
Terezka píše:
tohle jsem vyhrabala v balíčku járokajl v pytlíku je už smísený s tím, který jsem měla doma
![]()
jinak v balíčku putují dvoje KORALKI
Gwen píše:Tak mám přehrabáno, vybráno, doplněno, zítra jde balíček na poštu.
Protože bych nestihla osobní předání v Brně, vybírala jsem další adresátku losem, ale asi je to osud, protože balíček stejně nakonec míří k Denčí![]()
Vybrala jsem si 9 balíčků + 3 zelené korálky ze směsi, přispěla jsem 14 balíčky.Popravdě ty velké směsové balíčky jsou jediné, co mě v balíčku trochu nemile překvapilo, působí dojmem sesypaných zbytků, některé korálky jsou tam rozbité
![]()
Své úlovky vyfotím zítra nebo v neděli (jak budu stíhat) na denním světle a pak se pochlubím.
Winterie píše:Gwen píše:Tak mám přehrabáno, vybráno, doplněno, zítra jde balíček na poštu.
Protože bych nestihla osobní předání v Brně, vybírala jsem další adresátku losem, ale asi je to osud, protože balíček stejně nakonec míří k Denčí![]()
Vybrala jsem si 9 balíčků + 3 zelené korálky ze směsi, přispěla jsem 14 balíčky.Popravdě ty velké směsové balíčky jsou jediné, co mě v balíčku trochu nemile překvapilo, působí dojmem sesypaných zbytků, některé korálky jsou tam rozbité
![]()
Své úlovky vyfotím zítra nebo v neděli (jak budu stíhat) na denním světle a pak se pochlubím.
To budou směsky ode mě. Říkala jsem si, že by se mohlo někomu líbit. Jsou v tom zajímavé korálky a rozbitý by být neměly. Kuličky na obšívání, lístky na kytičky nebo do freeformu a tak. Mrzí mě, že to nenadchlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník