nikpat píše:Holky, průšvih!!!
Potřebuju, aby jste mě škrtli, musím to takhle ukončit, páč se budu stěhovat (když se druhá vlna rozjížděla, tak jsem ještě neměla ani páru, že to bude takhle rychlé) a nevím, kdy balíček dorazí, tak abych to nezdržovala. Takže, moc prosím, z druhé vlny potřebuju vyškrtnout, až bude další...jestli nějaká bude, tak už to bude na novou adresu, to pak upřesním. Je mi to líto....zatím pendluju mezi Tachovem a Nýrskem....chvilku tam, chvilku tady.
Ban09 píše:nikpat píše:Holky, průšvih!!!
Potřebuju, aby jste mě škrtli, musím to takhle ukončit, páč se budu stěhovat (když se druhá vlna rozjížděla, tak jsem ještě neměla ani páru, že to bude takhle rychlé) a nevím, kdy balíček dorazí, tak abych to nezdržovala. Takže, moc prosím, z druhé vlny potřebuju vyškrtnout, až bude další...jestli nějaká bude, tak už to bude na novou adresu, to pak upřesním. Je mi to líto....zatím pendluju mezi Tachovem a Nýrskem....chvilku tam, chvilku tady.
Třeba by stačilo k tvé adrese udělat poznámku, že jsi předposlední, to už bys věděla přesnou adresu kde budeš. Myslím, že seznam je docela dlouhý a balíček obejde tak 1-2 z nás, takže tak můžeš mít třeba ještě měsíc času. Už víš, kdy budeš definitivně odstěhovaná?
SarinkaSt píše:Nemohly byste mě zapsat místo nikpat? Moc prosímMám spoustu korálků, který se mi nehodí a samozřejmě by se mi hodily úplně jiné
nikpat píše:SarinkaSt píše:Nemohly byste mě zapsat místo nikpat? Moc prosímMám spoustu korálků, který se mi nehodí a samozřejmě by se mi hodily úplně jiné
Já souhlasím, klidně to tak holky moje udělejte a vyřeší se tím hned dva požadavky![]()
![]()
Ála píše:Balík je opět na cestě - směr Brno!
jilinka píše:Ála píše:Balík je opět na cestě - směr Brno!
BRNO, to je to město!!!
Otylka píše:Ahojky, Kly to jsem já.Jsme pod Mělníkem taková zapadlá vesnička nebo přesně sloučené obce a ta moje je Červená Píska.Kly jsou pošta.
Moc se těším.![]()
![]()
![]()
Anča:-) píše:Otylka píše:Ahojky, Kly to jsem já.Jsme pod Mělníkem taková zapadlá vesnička nebo přesně sloučené obce a ta moje je Červená Píska.Kly jsou pošta.
Moc se těším.![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník