papajinka píše:Zítra píšu zkouškovou písemku, tak mi balíček alespoň zvedne náladuÚstní jsou pak od čtvrtka do pondělí, tak se ho budu snažit poslat hned ve středu abych nezdržovala.
Ťupka píše:Páni, to hlásají dneska podáte, zítra dodáme. A to jsem to posílala z Hlavní pošty v Jindřišské. Doufám, že si něco vybereš. Úspěšné zkoušky! Držím palce![]()
![]()
papajinka píše:Ťupka píše:Páni, to hlásají dneska podáte, zítra dodáme. A to jsem to posílala z Hlavní pošty v Jindřišské. Doufám, že si něco vybereš. Úspěšné zkoušky! Držím palce![]()
![]()
Kdybych to věděla, mohly jsme se v úterý potkat v centru, kam jsem kvůli tý písemce stejně musela, ušetřila byste za poštovný a ještě by byl na cestě o dva dny míň. Nojono, česká pošta. Za držení palců moc děkuju, bude jich třeba
papajinka píše:...
A ještě nakonec kam popluje balíček dál? Chtěla jsem na to jít matematicky, tak jsem to chtěla poslat člověku s nejnižším PSČ. To byla ale Elissa. Tak jsem si řekla dobře, tak teda nejvyšší PSČ. To byla vejujo, ale tam mě zarazilo že není uvedený číslo popisný (je to tak správně?). Tak nakonec to vyhrálo druhý nejnížší PSČ a tudíž balíček putuje k Miss Tatoo
papajinka píše:Tak balíček už je na cestě do Plzně, má 0,682kg a číslo na jeho případné vystopování je BA0050650556X. A já se jdu vrátit k učení
Denčí píše:Tak musim reagovat na českou poštu jelikož jsem její zaměstnanecsice momentálně na mateřské ale nedá mi to se nepostavit na jeji stranu
to co tady popisuješ se mi stavalo u přepážky běžně že nekdo přijde pro cizi balik stim že tam neni napsáno ,,do vlastních rukou,, jenže už malo kdo vi že nám předpisi ukladaji nedat to nikomu jinému než adresatu. Jo a když to někdo na hoře tak blbě vymyslel mi to musime doddržovat, protože člověk nikdy nevi kdy mu ve frontě stoji kontrola. Ale sama za sebe mužu říct že jsem taky nedočkavý člověk a když vím že má dojit balik a nejde tak holky taky pěkně honim
Letty píše: ... mě paní řekla, že balík nemůže vydat, jelikož není psán na Anetu, ale na Martinu Pechovou.. že důležitá je jen adresa. Tak dala občanský průkaz sestra (se špatným jménem, ale správnou adresou).. a balíček dostala
Denčí to zase každý pochopí, že máte určitá nařízení.. je fakt, že by to na výzvách mohlo být definované lépe, ale za to nemůžete vy za přepážkami.. co ale nechápu je, když příjde balík na moje jméno, ale sestřinu adresu (slečna, co balík podávala to popletla).. naštěstí jsme na poštu zašly prozřetelně obě.. mě paní řekla, že balík nemůže vydat, jelikož není psán na Anetu, ale na Martinu Pechovou.. že důležitá je jen adresa. Tak dala občanský průkaz sestra (se špatným jménem, ale správnou adresou).. a balíček dostala. tak se sebe sama ptám, co mají dělat lidi, co bydlí v paneláku? ..to jako vydají balík komukoli ze zprávného vchodu?? ..anebo.. co mám dělat, když jméno popletou úřady, či jiné zřízení? ..už několikrát mi na dopise popletli jméno a rázem jsem nebyla Aneta, ale Alena? ..dopis mi daly, ale....balík by mi nevydali vůbec?..to je celkem postavené na hlavu....
..čímž Denčí určitě neútočím na tebe, ale na dámy obývající naší poštu..
papajinka píše:Tak balíček už je na cestě do Plzně, má 0,682kg a číslo na jeho případné vystopování je BA0050650556X. A já se jdu vrátit k učení
Klára píše:dnes balíček dorazil, prohrabu se jím odeberu, přidám a zítra pofrčí dál, pak písnu PSČ a nebo SZ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník