Slávka píše:Ahojte, takže balíček ku mne dnes dorazil Gabina, prosím ťa, napíš mi do pošty adresu Ley, zajtra jej to môžem odoslať. V pondelok odchádzam na sever, takže potom ho môžem poslať ďalej niekedy na budúci týždeň, prípadne zabalím a niekoho poverím odoslaním Ak je z TN, môžem jej ho na budúci týždeň dať aj do vlastných rúk do TN chodím do školy, takže sa tam trošku vyznám Prajem krásny slnečný deň
Slávka píše:Ten živicový kabošon by sa mi hodil inak pekné úlovky
Gabina píše:*rofl1* si ma uplne vybrakova som rada ze sa ti pacili moje vklady
mlulu píše:Ahojte šikulky! Ako čítam balíček je na ceste - ak sa môžem k Vám pridať rada sa zapojím do výmeny . Prosím dajte mi vedieť kedy bude ďalšie kolo, alebo ako to vlastne funguje a prajem krááásne tvorenie
Gabina píše:mlulu píše:Ahojte šikulky! Ako čítam balíček je na ceste - ak sa môžem k Vám pridať rada sa zapojím do výmeny . Prosím dajte mi vedieť kedy bude ďalšie kolo, alebo ako to vlastne funguje a prajem krááásne tvorenie
Ahoj pravidla su 4 prispevok tu http://www.beadforum.cz/viewtopic.php?f=59&t=5541 , pokial sa chces pridat, posli adresu hanke - haany, ona ma teraz balik dopise ta tam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků