Mayim píše:já bych to na sebe klidně zase vzala, není problém
kiwika píše:Mayim píše:já bych to na sebe klidně zase vzala, není problém
Tak pokud ti to nevadí, budu ráda, přeci jen už jsi osvědčená
kiwika píše:Podle příspěvků v "Hrůzobalíku" od slečny, si myslím, že si nejspíš jenom spletla balík a napsala to sem omylem.
Mayim píše:kiwika píše:Podle příspěvků v "Hrůzobalíku" od slečny, si myslím, že si nejspíš jenom spletla balík a napsala to sem omylem.
já jsem si totiž všimla těch ozdobných ramínek, která jsem do té "ztracené" vlny dávala já a která si brala i Denčí a z té várky i Klára (tuším). Ale zase jestli byla ecica i v Hrůzobalíku a balíčky se jí doma prostě sešly, tak mohla materiál jen prohodit... (taky se mi jednou doma sešly dva balíčky a mixovala jsem vesele... )
ecica píše:Holky, já jsem pitomá. Je to z hrůzobalíku . Máme teď PC v opravě, takže jsem se na net dostala až dnes. Omlouvám se
kiwika píše:sice to neznám pod názvem butony, ale asi tuším, já bych je využila, pokud nejsou v nějakých nepoužitelných barvách.)
papajinka píše:Taky bych se po dlouhy době přidala a jestli jsou voskovanýma butonama myšleny voskované perle, určitě bych nějaký využila - do balíčku s nima
kiwika píše:no škoda, že to má tu ďouru, leda obšívat na látce viď
kiwika píše:pokud se jich chceš zbavit, hoď to tam,)
Jinak tohle mi přijde jako vcelku zajímavý nápad. Dalo by se pokaždé, než se balíček vyšle, napsat co tam zrovna vybírám dávat a poptat se, jestli je zájem a pak to poslat tomu, kdo se ozve. Pak by se asi dalo minimalizovat nárůst těch nechtěných věcí, co?
kiwika píše:jj, to asi ano. Já mám teď takové mrtvější období, spíš využívám hodně rokajl, kovové přívěsky, nemám moc času a na MD skoro žádný odbyt, tak nevyrábím takové ty rychlovky, co se mi doma pak kupí.Mám rozešité asi 3 věci a sem tam se zůčastním tématu měsíce. Už se těším na novou směsku Gi na feečko
ecica píše:Já, já já taky chci, prosím. V SZ posílám adresu. Díky
Mayim píše:ecica píše:Já, já já taky chci, prosím. V SZ posílám adresu. Díky
už jsi mi ji posílala na začátku března...
neboj, počítám s tebou.
ecica píše:Mayim píše:ecica píše:Já, já já taky chci, prosím. V SZ posílám adresu. Díky
už jsi mi ji posílala na začátku března...
neboj, počítám s tebou.
To víš, já se bojím abych o nic nepřišla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků