Jestli jsem to dobře pochopila, tak sem máme napsat kdy nebudeme doma?
monula píše:A jestli je možné osobní předání v Brně a měla by Gwen zájem, ať dá vědět, aspoň to bude o něco rychlejší, když to nebude putovat poštou. Ale pokud to nejde, nebo Gwen nechce, mám vybranou jinou slečnu
Gwen píše:monula píše:A jestli je možné osobní předání v Brně a měla by Gwen zájem, ať dá vědět, aspoň to bude o něco rychlejší, když to nebude putovat poštou. Ale pokud to nejde, nebo Gwen nechce, mám vybranou jinou slečnu
Jé, koukám, že se tu mluvilo o mě, no to jsem teda prošvihla, škoda, žes mi nenapsala SZ, tý bych si všimla, nu což, to už je teď jedno, počkám si, až ke mě balíček doputuje.
monula píše:Gwen píše:monula píše:A jestli je možné osobní předání v Brně a měla by Gwen zájem, ať dá vědět, aspoň to bude o něco rychlejší, když to nebude putovat poštou. Ale pokud to nejde, nebo Gwen nechce, mám vybranou jinou slečnu
Jé, koukám, že se tu mluvilo o mě, no to jsem teda prošvihla, škoda, žes mi nenapsala SZ, tý bych si všimla, nu což, to už je teď jedno, počkám si, až ke mě balíček doputuje.
Já ti právě psala, ale doma mi blbl net, padal mi pořád, tak se to asi neodeslalo. škoda
Letty píše:ahoj ženskýtak jak to vypadá s balíčkem?
Klára píše:Poslušně hlásím, že balíček mi dnes došel. Byla sem celý, ale s prckem na koupálku, takže balíček donesla sousedka dnes večer, teď jdu vyzobávat a doplňovat a zítra max pozítří posílám dál
Denčí píše:jé jé jé ted jsem odeslala svuj co jsem já vypravovala a přijde mi jinej hurá už čekám poštačku
pajika píše:Jéé - vy se máte!! Já se stihla zapojit jen do jednoho
Ekyelka píše:pajika píše:Jéé - vy se máte!! Já se stihla zapojit jen do jednoho
Stihla, stihla... Já jsem ráda, že jsem jenom v tomhle řetězci, protože hukot je i tak - se společnicí jsme zase objednávaly materiál, a i když neměli jedovatě zelený rokajl, který potřebuji, tak i tak to hodilo devět stovek...
Když se k tomu přičtou objednávky a naopak odesílání hotových věcí, pošťačka nejspíš k Vánocům vyfasuje zase nějaký drobný dáreček
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník