Ekyelka píše:Sarrinko, tuším, že ale v seznamu jsi. Nebo ne? Už si to nepamatuju tak přesně...![]()
Jinak balíček je na cestě směr Moravská Třebová, číslo je BX382869434X, takže se může těšit Ivusa. Snad jsem na nic nezapomněla, tenhle týden byl v práci neskutečný fofr a do toho se mi zase rozbolavěla zadní tlapka.![]()
Jo a musela jsem zase vyměnit krabici, ve víku byla díra jak hrom, jak na to balíkářům něco spadlo. Snad ta nová pixla vydrží víc - je to pevná krabice od bot, tak by mohla.
labunka píše:Sarrinka: jsi tam![]()
a jinak do konce tohoto kola zbývají už jen tři adresy
sarrinka píše:labunka píše:Sarrinka: jsi tam![]()
Jů, tak to moc díky, že bych se i dočkala?![]()
sarrinka píše:labunka píše:Sarrinka: jsi tam![]()
Jů, tak to moc díky, že bych se i dočkala?![]()
labunka píše:Šárky jste tam obě:-)
ivusa píše:tak balíček dorazil....je v pořádku neprokopnutý ani jinak nezničený, obsah super (hlavně Ekyelka a Dráče) obsah už mám nachystaný jen ještě vypálím taky jedno CD... mám uložená čísla B and B, Beadworků apod. (myslím že by se mohlo hodit..jako CD od Labunky)jinak Šárky jsou opravdu na řadě tři a Petry dvě....tak asi udělám kloboukový výběr![]()
![]()
nechte se překvapit...jak bude na poště hned dám vědět
pajika píše:Hlásím balíček doma - prohrabaný...úžo žůžo..... Zítra se pokusím nechat si skopčiti cd a ve čtvrtek balíček pomaže dál....![]()
pajika píše:Balíček půjde zítra.....aaaaaáááá.......komu jinýmu - než další Šárce......chichíííí...... A moc děkuju za zaslání, termín nástupu do lázní přišel hned po balíčku a jedem 6.10.
pajika píše:No celý víkend napínat rozhodně nebudu - čekám až se vrátí manža s podacím lístkem a napíšu to celé i s číslem...........ale seš to vlastně ty!![]()
...... a děkuju za přání - korále tahám všude s sebou ( ještě že jako koníčka nemám třeba svařování železnejch plastik.....to by po nemocnicích a lázních tahat nešlo...
![]()
)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník