Ála píše:jo, sklíčka, co chceš přitavit k sobě, musí mít stejný kód COE, jinak se ti to nespojí a popraská to. Ten kód je vždycky u těch skel v obchodech napsanej (89, 90 či 109 nebo tak nějak)
já brala skla, pec i info na Tvořilka.com
Sigel píše:Ála píše:jo, sklíčka, co chceš přitavit k sobě, musí mít stejný kód COE, jinak se ti to nespojí a popraská to. Ten kód je vždycky u těch skel v obchodech napsanej (89, 90 či 109 nebo tak nějak)
já brala skla, pec i info na Tvořilka.com
Já taky kupovala na Tvořilce, uhlídat rozpínavost sklíček nebyl problém, jenomže mě se to poprvý vůbec nerozhicovalo (po 20 minutách pouštění trouby na plný pecky bylo sklo do ruky chladný) a podruhý ta pícka začala hořet asi po třech minutách, takže to sklo nemělo čas se rozpálit.
Letty píše:pícku nemám, ale podle toho, co píšeš bych řekla, jestli to nebyl nějaký zmetek? ..zkoušela jsi ji reklamovat?
Sigel píše:Letty píše:pícku nemám, ale podle toho, co píšeš bych řekla, jestli to nebyl nějaký zmetek? ..zkoušela jsi ji reklamovat?
To jsem bohužel nestihla. Ona se totiž objednávala na tátovo jméno do Prahy, takže těch 14 dní uplynulo, než jsem jí vůbec přijela vyzkoušet
Roza píše:Sigel píše:Letty píše:pícku nemám, ale podle toho, co píšeš bych řekla, jestli to nebyl nějaký zmetek? ..zkoušela jsi ji reklamovat?
To jsem bohužel nestihla. Ona se totiž objednávala na tátovo jméno do Prahy, takže těch 14 dní uplynulo, než jsem jí vůbec přijela vyzkoušet
Záruka je zákona dva roky. Leda bys ji zničila nesprávným používáním, tak pak by se záruka nevztahovala.
Mag píše:Já mám hobby pícku za 5000 a má být jak na smalt tak fusing. Smalt mi absolutně nejde, buď se nedopeče nebo spálí, tak se začínám zajímat o fusing. Jednou jsem tam na hodinu něco hodila a připeklo se to k sobě, ale že by se roztekly ostré rohy, to ani náhodou. Opravdu je to v té mikrovlnce tak rychlé, jak to vypadá na návodech? Na mém návodu psali, že fusing se může dělat až 12 hodin. Nemám na to žádné řezáky a ani správné sklo a nechce se mi cpát peníze do další nevyzkoušené technologie. Jsem z Ústí n.L., klidně bych i uvítala nějakou spolupráci s někým, kdo se to chce také naučit. Nevím, co s tou pecí budu jinak dělat, jestli ji mám prodat někomu na fusing a šetřit na smaltování na lepší, ale ze smaltu už jsem totálně zoufalá, jediný povedený šperk mám z kurzu.
Zpět na Vinutí, fusing, práce se sklem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník