Původně jsem byla tvrdá odpůrkyně šití a vrchol mého umění byla maximálně kulička nebo kytička. Po objevení Nyma jsem šití naprosto propadla, teď mne momentálně chytily tubular stehy (konečně jsem zvládla i herinek ze čtyř, díky Gi, tvůj návod je geniální i pro blba jako jsem já!!!). Strašně se mi líbí ty šité náhrdelníky, kdy je kus ušitý třeba tubular peyotem, spiral rope nebo herinkem, pak je vložený nějaký nápadnější korálek a tybylárka pokračuje dál. Furt ale nějak nemůžu pochopit, jak se to tam vlastně pořeší... skončit herinka, nahodit korálek, to bych zvládla, ale jak potom zas navázat tím herinkem? To mám na té stejné niti zas udělat tu základní krychličku, nebo je na to nějaký jiný fígl? Já jako původně skalní ketlovačka mám furt tendence si ty kusy tubulárky našít extra a pak to teprve nějak sesazovat a sešívat dohromady. Tak jak to teda vlastně je? Pomoc!

Snad jsem se vyjádřila dostatečně srozumitelně, v posledních dnech mám nějak IQ houpacího koně a nic mi nedochází, možná i proto mi to všechno nedocvakává...